vineri, 19 aprilie, 2024

Fabulos! Ce i-a transmis Gigi Becali lui Cristi Borcea dupa esecul lui Dinamo

Distribuie:

Publicat:

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat ca i-a trimis un mesaj ironic fostului actionar dinamovist Cristian Borcea, aflat in inchisoare, in care l-a intrebat daca FC Dinamo are meci greu in prima etapa (din play-out).

"I-am spus si lui MM ca nu frumos cand Dinamo e cazuta sa mai dam in ea. Mai facem noi glume, intre noi. De exemplu, m-am sculat, primul gand al meu a fost sa-i dau mesaj lui Borcea si i-am zis: Dar intre noi, ca daca facem public, sunt mii si mii de suporteri carora nu le convine. I-am zis lui Mihai: Pentru noi e mult mai usor fara Dinamo in play-off. E mai urat si mai neemotionant, dar e mult mai usor. Pentru ca e greu sa castigi cu Dinamo ambele meciuri. Isi dau viata, se mobilizeaza si nu le castigi. Ne ajuta Dinamo in primele meciuri, cu CFR si cu Craiova, scoteau un rezultat bun si ne avantaja. Dar daca CFR avea ultimul meci cu Dinamo, credeti voi vreodata ca nu se stia rezultatul ala? Se stia. Nu pentru ca conducatorii pot sa faca ceva, dar se duc suporterii la ei, in cantonament, cum s-au mai dus. Atunci pentru noi e mult mai usor fara Dinamo, pentru ca nu se moblizeaza ca lumea la al doilea meci cu CFR si pentru ca isi dau viata in ambele meciuri cu noi. E mai putin spectaculos, asa e, dar lasa, ca le e mai bine acolo", a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro.

 

Becali a adaugat ca atacantul Denis Alibec va reveni pe teren intr-o saptamana: "Si acum poate, dar nu e bine sa riscam, dar intr-o saptamana e suta la suta. Balgradean poate juca oricand. Dar am considerat ca nu e bine sa-l demoralizam pe Vlad. Va apara probabil iar in cupa. Nu ma intereseaza Cupa Romaniei, campioantul e totul."

Formatia Dinamo a ratat calificarea in play-off-ul Ligii I, dupa ce a fost invinsa, sambata, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, in etapa a XXVI-a a Ligii I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img