joi, 18 aprilie, 2024

Falciu – Au baut impreuna si apoi l-a injunghiat

Distribuie:

Publicat:

O intalnire cu prietenul sau era cat pe ce sa ii fie fatala unui barbat de 44 de ani din satul Copaceana, comuna Falciu,judetul Vaslui.

Victima, Mircea P., si-a primit in vizita amicul, pe Doru A. de 42 de ani, pe care l-a cinstit asa cum se cuvine cu cateva pahare de alcool, lucru care se pare ca i-a intunecat mintile.

Aproape de miezul noptii, dupa ce au baut bine, intre cei doi ar fi izbucnit o cearta, avand ca urmare o altercatie. Musafirul si-a injunghiat gazda cu un cutit in zona abdominala. Victima a fost transportata la Spitalul de urgenta din Barlad si suspusa unei interventii chirurgicale, iar la acest moment starea lui este stabila.

“Barbatul prezenta o plaga penetranta in abdomen, pe flancul stang, insa fara leziuni ale organelor interne. In momentul de fata, este internat in Sectia de Terapie Intensiva, fiind stabil”, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale.

Imediat dupa ce se vor stabili zilele de ingrijiri medicale necesare recuperarii victimei, anchetatorii vor stabili incadrarea juridica a faptei.
n

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img