marți, 16 aprilie, 2024

Farmec a lansat noua gama de produse de machiaj – Gerovital Beauty

Distribuie:

Publicat:

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, isi extinde linia de produse si lanseaza prima gama completa de produse de machiaj – Gerovital Beauty.

In crearea produselor acestei game, specialistii Gerovital au folosit doar ingrediente active de ultima generatie, ce confera beneficii certificate. Printre elementele ce stau la baza acestei game noi de produse se numara acidul hialuronic, pudra de diamant si Vitamina E.

Noua gama Gerovital Beauty contine 15 produse special create pentru fiecare etapa de machiaj.

Gama de ruj se prezinta in doua variante, cremos si mat ce au in compozitie acid hialuronic. Astfel, Criminal Lipstick – este un ruj cu o textura bogata ce confera o senzatie de hidratare si luciu natural, care vine intr-o gama de 18 nuante de culoare, iar Velvet Lipstick – este un ruj mat ce se gaseste intr-o paleta de 7 nuante de culoare si care aduce machiajului o finalitate extrem de eleganta si rafinata. De asemenea, rujul lichid ce a fost creat in 5 nuante de culoare, are o textura remarcabila ce ofera un efect optic imediat si are o rezistenta de pana la 8 ore.

Pentru machiajul ochilor, gama Gerovital Beauty ofera 3 palete de fard in culori complementare si versatile NUDE, ROSE si SMOKEY, ce asigura un numar infinit de look-uri de exceptie. In plus, in gama de make-up se mai gasesc si doua variante de Mascara – Supreme Lash care defineste genele, le intensifica senzatia de volum si alungire,  Mascara Devilash care datorita texturii cremoase si a pensulei versatile, asigura genelor densitatea, volumul si curbarea de care au nevoie, iar kit-ul de sprancene Brow Powder, este un trio de exceptie absolut necesar pentru sprancene conturate si frumos definite.

Prima gama de make-up Gerovital mai contine si creioane de ochi in 4 nuante de culoare, pudra compacta, fard de obraz in 3 nuante, un iluminator ce asigura un luciu natural si uniform, datorat pudrei de diamant din compozitie, fondul de ten ce are o textura usoara, fluida care protejeaza, hidrateaza si mascheaza imperfectiunile si un anticearcan ce confera fermitate si tonicitate zonei din jurul ochilor.

Mai mult, in noua gama se regaseste si lacul de unghii Magic GEL EFFECT cu 20 de nuante de culoare, ce are o performanta ridicata si aspect de gel, care in combinatie cu UV Top Coat inregistreaza o rezistenta de pana la 6 zile.
Noua gama GEROVITAL BEAUTY va fi disponibila in comertul traditional (supermarketuri, hipermarketuri si magazinele de profil din tara), reteaua de magazine de brand Farmec si Gerovital, precum si in magazinul online www.farmec.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img