miercuri, 24 aprilie, 2024

FC Barcelona l-a transferat pe Ludovit Reis: jucatorul a semnat o clauza de 100 de milioane de euro

Distribuie:

Publicat:

FC Barcelona a reuşit primul transfer la verii. Catalanii l-au transferat pe Ludovit Reis (18 ani) de la Groningen, din Olanda, informează Mediafax. Mijlocaşul batav a semnat un contract valabil pe trei sezoane şi va avea o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, a anunţat formaţia de pe Camp Nou prin intermediul unui comunicat. Este al doilea transfer făcut de Barcelona pentru sezonul viitor.

Reis are în contract o opţiune de prelungire pe încă două sezoane. Olandezul a trecut vizita medicală miercuri, 22 mai, iar Barcelona va plăti 3,2 milioane de euro pentru transferul său. Ludovit Reis a jucat 50 de meciuri oficiale la Groningen înainte să fie transferat de catalani, timp în care a marcat de două ori.

Frenkie de Jong (22 de ani) de la Ajax a fost primul fotbalist transferat de Barcelona pentru sezonul viitor. Planurile pe care le au oficialii catalani cu Reis sunt să ajungă în lotul lui Ernesto Valverde în cantonamentul de dinaintea noului sezon, iar în funcţie de evoluţia sa va rămâne la prima echipă sau, pentru moment, va merge la Barcelona B. Matthijs De Ligt (19 ani), căpitanul lui Ajax, e următoarea ţintă din Olanda a Barcelonei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img