vineri, 29 martie, 2024

Federaţia turcă ar putea depune plangere după discuţia dintre Berg şi Isvan Kovacs

Distribuie:

Publicat:

Ediţia online a cotidianului L'Equipe a prezentat afirmaţia "incredibilă" a atacantului suedez Marcus Berg, potrivit căreia arbitrul Istvan Kovacs i-a promis "două penaltiuri" în compensaţie, la meciul cu Turcia din Liga Naţiunilor. Publicaţia franceză susţine că Federaţia Turcă de Fotbal poate depune o plângere după aceste dezvăluiri.

"După dezvăluirea discuţiei dintre Berg şi arbitru, Federaţia Turcă de Fotbal ar putea depune o plângere", a notat sura citată.

Atacantul suedez Marcus Berg a declarat presei din ţara sa că arbitrul Istvan Kovacs i-a promis la pauza meciului de la Konya, cu Turcia, din Liga Naţiunilor, că va dicta "două penaltiuri" în favoarea oaspeţilor, în repriza a doua.

Berg a cerut un penalti pentru Suedia la o fază din prima repriză, însă Kovacs a lăsat jocul să continue. Suedezul i-a reproşat la pauză lui Kovacs neacordarea loviturii de pedeapsă, iar centralul român i-ar fi promis că, dacă a fost, va dicta în compensaţie două penaltiuri în repriza a doua.

"Pentru mine e evident, dar probabil el a crezut că am intrat în fundaşul lor. Se împiedică şi mă trage în jos, altfel aş fi putut avea o bună ocazie. Am vorbt cu arbitrul la pauză şi mi-a spus că şi am primit unul, dar am câştigat oricum, aşa că a fost frumos", a declarat Berg pentru Aftonbladet, citat de givemesport.com.

Marcus Berg a primit un penalti în repriza a doua, însă după ce a fost faultat evident al lui Okay Yokuslu. Granqvist a transformat lovitura de la 11 metri, iar Suedia a învins Turcia cu 1-0.

În urma acestui rezultat, naţionala antrenată de Mircea Lucescu a retrogradat în al treilea eşalon valoric al Ligii Naţiunilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img