sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fiica lui Boureanu a RECUNOSCUT: “Nu sunt o betiva (…) Nu m-am atins in viata mea de droguri”

Distribuie:

Publicat:

Prin intermediul retelelor de socializare, Ioana Boureanu (15 ani) isi pune la punct tatal si pe iubita acestuia, Laura (19 ani), pe care o numeste “o copila dornica de atentie”. La finalul unei saptamani agitate, in care a tinut prima pagina a ziarelor din cauza scandalului cu tatal ei, Cristian Boureanu (43 de ani), adolescenta rebela Ioana Boureanu pune iar paie pe foc. Joi (15 septembrie) a inceput scoala, cu o intarziere de trei zile, iar dupa ore a simtit nevoia sa-si verse naduful pe retelele de socializare ask.fm si Facebook.

Citeste si: AUDIO SOCANT! Cristian Boureanu, inregistrat cum isi batjocorea fiica: “Poate te inscrie ma-ta la scoala de curve”

“Am constatat ca unele dintre multele reprosuri pe care mi le face tatal meu in public sunt legate de anturajul meu, droguri, tigari si bautura. Da, este adevarat, am pus gura pe tigari, sunt constienta ca sunt nocive si ca fumatul nu este un obicei normal pentru un copil de 15 ani. Nu sunt o betiva, asa cum afirma tatal meu si iubita lui de 19 ani, nu am venit niciodata beata acasa, exceptand seara balului de clasa a 9-a, la care s-a consumat alcool in limita bunului simt. Nu m-am atins in viata mea de droguri si nici nu imi doresc sa incerc”, a scris Ioana, denuntandu-si astfel “pacatele” deloc firesti pentru o minora de 15 ani. Declaratiile Ioanei sunt in totala neconcordanta cu ceea ce reiesea din imaginile de vacanta ale familiei Boureanu, si anume ca intre Ioana, Cristi si Laura domneste pacea si intelegerea. Timp de aproape o luna s-au plimbat in SUA si a pozat in familia perfecta, ba chiar cele doua fete, apropiate de varsta, pareau prietene la catarama.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img