vineri, 26 aprilie, 2024

Fiica oligarhului ucrainean care a ucis cinci oameni cu masina a plans in hohote in fata instantei

Distribuie:

Publicat:

Fiica oligarhului ucreainean, care a ucis cinci oameni intr-un accident teribil, a fost arestata preventiva pentru doua luni, pentru a nu fugi din tara. Ea a inceput sa planga in fata instantei, atunci cand a auzit decizia instantei. Intre timp, ancheta in acest caz a scos la iveala ca ea fumase cannabis inainte sa comita accidentul, dar si ca ar fi pierdut controlul bolidului dupa ce s-a luat la intrecere.

Alyona Zaitseza, in varsta de 20 de ani, este fiica unui oligarh ucrainean care are o avere de mai multe milioane de dolari. Zilele trecute, tanara care era deja cunoscuta pentru extravagantele ei a ajuns in centrul atentiei dupa ce a provocat o tragedie. A lovit cu masina mai multi pietoni, dupa ce a trecut cu viteza pe culoarea rosie a semaforului si a lovit un alt vehicul, pentru ca apoi sa se rastoarne cu masina ei. Bilantul accidentului care a avut loc in centrul orasului Kharkiv se ridica la cinci morti si sase raniti.

„Imi pare rau de tot ce s-a intamplat si ca oameni au suferit”, a spus ea in fata instantei. A refuzat, insa, sa ofere mai multe detalii despre accident, invocand un articolul care ii acorda dreptul de a nu se autoincrimina. Avocatul ei a cerut ca aceasta sa fie judecata in arest la domiciliu, pana la finalul procesului. Judecatorul a respins insa aceasta propunere si a cerut sa fie arestata preventiv pentru doua luni, pentru a o impiedica sa fuga din tara.

Acest anunt a facut-o pe Alyona sa izbucneasca in hohote de plans.

In plus, ancheta in acest caz a scos la iveala ca ea fumase cannabis. Testele au aratat ca nu se afla si sub influenta bauturilor alcoolice.

In plus, o inregistrare cu accidentul lanseaza o noua ipoteza. Ea s-ar fi luat la intrecere cu o alta masina, cu putin timp inainte ca masina ei marca Lexus intre intr-un Volkswagen Touareg, s-a intors in loc, apoi a ricosat intr-un grup de persoane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img