vineri, 29 martie, 2024

Filmarile pentru noul „James Bond”, suspendate. Care este motivul

Distribuie:

Publicat:

Filmarile pentru noul lungmetraj „James Bond”, al 25-lea al francizei, au fost suspendate dupa ce actorul Daniel Craig s-ar fi accidentat, scrie presa britanica. Potrivit ziarului The Sun, actorul a cazut in timp ce alerga pe platourile de filmare din Jamaica. Accidentul a avut loc saptamana trecuta, iar el a fost dus in Statele Unite pentru analize. Publicatia citeaza o sursa care a precizat ca Daniel Craig filma una dintre scenele finale in Jamaica. 

Acelasi ziar a notat ca filmarile din studiourile Pinewood din Londra, programate sa inceapa la finalul saptamanii, au fost anulate. Nu este prima data cand Craig se accidenteaza pe platouri. La filmarile pentru „Casino Royale”, primul lui film din seria James Bond, si-a spart doi dinti cand a incercat o cascadorie, in timpul productiei „Quantum of Solace” a suferit o ruptura de muschi, iar la „Spectre” s-a ranit la genunchi.

Cel mai nou film din franciza, care nu a primit inca un titlu, este programat sa fie lansat pe 8 aprilie 2020. Din distributie mai fac parte Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomi Harris si Ralph Fiennes. Cary Joji Fukunaga regizeaza dupa un scenariu scris de Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns si Phoebe Waller-Bridge.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img