joi, 28 martie, 2024

Fiul lui Radu Mazare si-a vizitat tatal in inchisoare: “Ii duc de mancare, doarme pe o saltea de burete”

Distribuie:

Publicat:

Raducu Mazare, fiul lui Radu Mazare, a dezvaluit in exclusivitate pentru Observator detalii in privinta arestarii tatalui sau si a evolutiei cazului.

El precizeaza ca merge sa-si viziteze tatal in arest, ii duce de mancare si spune ca tatal sau doarme pe o saltea din burete si foloseste o baie comuna, insa nu doreste sa se victimizeze in privinta conditiilor din arest.

Marturia fiului lui Radu Mazare, Raducu: "doarme pe o saltea din burete"

"Eu sunt aici in Antananarivo, il vizitez pe tata in fiecare zi, ii duc de mancare. Sigur, acum nu trebuie sa-l victimizam pentru ca nici el nu vrea treaba asta, doarme pe o saltea de burete, se duce la o baie comuna cu restul, dar este ok si moral si fizic. Intr-adevar, este uimit si imi zice de multe ori treaba asta, ca este uimit de bunatatea si caldura sufleteasca a oamenilor pe care nu a mai intalnit-o in Romania de mult timp. Imi da exemple, de la simplu muncitor, pana la politist. Cu totii dau o dovada extraordinara de bunatate si caldura sufleteasca. Sentinta in cazul dosarului retrocedarilor l-a lasat fara cuvinte, pentru ca nu intelege cum expertiza judiciara data de Instanta de Fond, in care el este gasit nevinovat este complet ignorata de catre Apelul de la Inalta Curte este acuzat in baza raportului de constatare al DNA-ului. Sigur ca acum asteptam si ne dorim sa intram pe norma procedurala internationala, la fel ca in cazul lui Udrea sau in cazul lui Ghita", a declarat pentru Observator Raducu Mazare.

De asemenea, avocatul lui Radu Mazare, Maitre Rabelaza Dina Andriamisetra, a precizat in exclusivitate pentru Observator ca nu a primit vreun document justificativ pentru arestarea clientului sau. El a spus ca Radu Mazare a fost arestat miercuri, 8 mai 2019, in jur de ora 13.00, la Aeroportul International Ivato din Madagascar, iar pana acum, nu i-a fost prezentat niciun document oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img