vineri, 29 martie, 2024

Fiul Vioricai Dancila a plecat intr-o vacanta de 5 stele in Caraibe dupa ce si s-a dublat salariul! Victor s-a cazat intr-o locatie exclusivista dintr-o statiune din Columbia!

Distribuie:

Publicat:

Amicii lui Victor au aflat ca fiul Vioricai Dancila a plecat intr-o vacanta de 5 stele in Caraibe.

E clar ca fiul Vioricai Dancila a plecat intr-o vacanta de 5 stele in Caraibe. Zilele trecute, Victor a postat pe site-urile de socializare cateva fotografii din vacanta, fara sa nominalizeze si locul in care se afla. Din poze, care sunt mai mult decat sugestive, reiese ca acesta se afla in statiunea columbiana Cartagena de Indias, aflata la Marea Caraibilor. Dancila a postat si o fotografie de la piscina exterioara a unui hotel de 5 stele, cu regim all-inclusive, numit Estelar Playa Manzanillo, unde pretul mediu al unei camere este de 250 de dolari pe noapte.

Fiul Vioricai Dancila a plecat intr-o vacanta de 5 stele in Caraibe. Victor este consilier la Curtea de Conturi

Vacanta exotica a lui Victor Dancila se petrece intr-un moment in care presa a dezvaluit ca acesta si-a schimbat locul de munca, alegandu-se cu salariul dublat. “Numirea Vioricai Dancila ca premier al Romaniei a a adus beneficii importante fiului acesteia, ale carui venituri au crescut. Venituri, din bani publici. Victor Dancila este consilierul lui Ilie Sarbu, care este vicepresedintele Autoritatii de Audit din cadrul Curtii de Conturi. La numai o saptamana dupa ce Viorica Dancila a devenit premierul Romaniei, fiul sau a fost angajat la Curtea de Conturi, o institutie a statului cu salarii impresionante, platite de la buget”, a dezvaluit newsweek.ro.

Fiul Vioricai Dancila a plecat intr-o vacanta de 5 stele in Caraibe. Are un salariu de aproximativ 1.600 de euro pe luna

In aceasta perioada, fiul Vioricai Dancila a plecat intr-o vacanta de 5 stele in Caraibe.  „Inainte sa se angajeze la Curtea de Conturi, fiul premierului castiga, la o companie privata, aproximativ 800 de euro pe luna. Un angajat al Curtii de Conturi pe aceeasi pozitie ca Dancila junior castiga circa 1.660 euro. Astfel, Victor Dancila si-a dublat salariu dupa ce mama a ajuns premier”, s-a mai scris despre veniturile lui Victor Dancila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img