vineri, 19 aprilie, 2024

Florin Niţă, tot mai aproape de transferul carierei! Negocierile cu Rui Patricio au intrat în impas, romanul are cale liberă spre Premier League

Distribuie:

Publicat:

Zvonurile privind plecarea lui Florin Niţă în Anglia s-au înteţit în ultimele ore, după ce negocierile dintre Rui Patricio şi echipa Wolverhampton au intrat în impas, anunţă Daily Mail. Echipa nou-promovată în Premier League e dispusă să-l împrumute pe românul care apărără buturile Sparta-ei Praga pentru următorul sezon.

Wolves au reuşit să promoveze în Premier League după o pauză de 6 ani, iar conducătorii sunt decişi să întărească echipa pentru a rămâne în elita fotbalului britanic. Presa din Regat scrie că Niţă ar putea fi împrumutat pentru următorul sezon la Wolverhampton, pentru ca mai apoi să fie transferat definitiv contra sumei de 5 milioane de euro. Pe lista celor de la Wolves se mai afla şi portarul naţionalei Portugaliei, Rui Patricio. Negocierile cu vedeta lui Sporting Lisabona au intrat în impas, astfel că Niţă poate ajunge în pole-position, dacă lucrurile nu se schimbă în zilele următoare

Nu ar fi primul portar care ajunge în Premier League de la Sparta Praga. Martin Dubravka, omul pe care Niţă l-a înlocuit între buturile Sparta-ei Praga, a fost transferat de Newcastle în iarna trecută şi a reuşit să se impună imediat la formaţia de pe Tyne.

Omul care l-a ajutat pe Niţă să-şi atingă potenţialul maxim, Florin Tene, spunea într-un interviu acordat pentru ProSport că acesta ar putea face pasul spre un campionat şi mai puternic, dacă va confirma la Praga: "Cred că ar putea face pasul spre un campionat şi mai important dacă va avea evoluţii constante. Cred că cel mai bine i se potriveşte campionatul Spaniei. E un portar de statură medie, precum Iker Casillas, are un echilibru foarte bun. Când am venit la Steaua, era al patrulea portar. Eu spuneam că va ajunge departe, iar lumea îmi spunea că sunt "nebun". Între timp a ajuns numărul unu la Steaua şi unul dintre portarii echipei naţionale".

În această vară şi Florin Andone a făcut pasul spre Premier League, fiind cumpărat Brighton de la Deportivo La Coruña, după ce galicienii au retrogradat în Liga 2.

SURSA: PROSPORT.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img