vineri, 29 martie, 2024

Florin Segarceanu, inainte de zborul in Franta: ‘Suntem pregatiti, avem putine emotii si sunt convins ca vom avea de partea noastra foarte multi sustinatori’

Distribuie:

Publicat:

Florin Segărceanu şi Irina Begu au vorbit despre partida din semifinalele Fed Cup dintre Franţa şi România, iar căpitanul-nejucător a recunoscut că fetele vor avea din nou un suporter de lux, mai exact pe Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, potrivit mediafax.

Echipa de Fed Cup a României a plecat luni, 15 aprilie, spre Franţa, acolo unde va juca în semifinalele competiţiei, la Rouen pe 20 şi 21 aprilie. Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru, în timp ce echipa Franţei este alcătuită din: Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Alize Cornet, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro.

"Suntem pregătiţi, avem puţine emoţii şi sunt convins că vom avea de partea noastră foarte mulţi susţinători. În afară de cei tradiţionali de la Cluj, împreună cu dl Boc (n.r. – Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca), care va fi acolo, ştiu că s-au vândut multe bilete şi a fost foarte mare interesul din partea suporterilor români'', a declarat Florin Segărceanu, înainte de zborul către Franţa.

"Vor fi şi foarte mulţi români, aşa că nu vom simţi presiunea publicului francez. De fiecare dată a contat foarte mult cine a fost mai în formă, cine s-a simţit mai bine în ziua meciului. Dacă joci în deplasare, întotdeauna e mult mai greu. Pentru că ai susţinerea publicului şi asta avantajează echipele gazdă, dar noi ne vom face treaba, nu contează împotriva cui jucăm, sperăm să fim apte şi la fel de încrezătoare ca până acum'', a completat Irina Begu.

Nu este prima dată când primarul va asista la un eveniment sportiv. În februarie, Emil Boc a fost prezent în tribuna arenei de la Ostrava, Cehia, pentru partida de Fed Cup dintre Cehia şi România, în sferturile competiţiei.

Mai mult decât atât, edilul s-a îmbrăcat cu un tricou galben, în ton cu restul suporterilor aflaţi la Ostrava. Camerele televiziunii l-au surprins pe Boc în timp ce se ridica în picioare şi îi îndemna pe restul românilor să le încurajeze pe fetele din teren. Emil Boc a fost alături de echipa României şi în Sala Polivalentă din Cluj, tot în cadrul unui meci de Fed Cup.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img