vineri, 26 aprilie, 2024

Foc de artificii, luminite de Craciun si fasole cu ciolan de 1 Decembrie la Husi

Distribuie:

Publicat:

Dupa cum ne-am obisnuit in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei, celebrata pe 1 Decembrie, va fi sarbatorita prin mai multe evenimente, manifestatii si poate chiar si o parada militara, dupa cum anunta chiar edilul orasului Husi, Ioan Ciupilan.

Astfel, 1 Decembrie festiv debuteaza incepand cu ora 13:00, cand oficialii orasului Husi si nu numai,  vor depune coroane la monumentul istoric din Parcul Cinema.

Primarul Ioan Ciupilan face demersuri ca sa obtina aprobarea unei defilari cu tehnica militara, o parada militara de amploare cu prezentare de tehnica specifica . Imediat dupa aceasta parada militara, pentru care edilul spera sa obtina toate aprobarile, incepand cu orele 14:00, toti husenii sunt asteptati la un spectacol pe scena caruia vor urca elevii corului Seminarului Teologic "Sf. Ioan Gura de Aur" Husi , elevi din cadrul Colegiului National "Cuza Voda", copii din cadrul Clubului Elevilor ( Casa Pionerilor ) si nu in ultimul rand, Ansamblul Trandafir de la Moldova, impreuna cu solista de muzica populara Matilda Pascal Cojocarita.

Tot pentru 1 Decembrie se vor aprinde si luminitele de Craciun . Astfel, se lucreaza la decorarea strazilor Stefan cel Mare, Bulevardul 1 Mai, Corni, Calea Basarabiei, 1 Decembrie si a soselei Husi- Dranceni .

Primarul Ioan Ciupilan promite sute de portii de fasole cu ciolan pentru cei care vor sarbatori in strada  cei 100 de ani de Romania. Edilul Ioan Ciupilan spera sa sincronizeze in acest an , aprinderea luminitelor de Craciun cu un frumos foc de artificii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img