marți, 16 aprilie, 2024

Fost candidat la un loc de deputat pe Colegiul Husi:Boureanu, scandal de proportii. A fost saltat de politie

Distribuie:

Publicat:

Un scandal de proportii a avut loc in aceasta dupa amiaza in nordul Capitalei, in care a fost implicat fostul politician Cristian Boureanu. Acesta este cunoscut pentru altercatiile avute cu barmanii si ospatarii, dar de data aceasta a devenit violent chiar cu propria lui fiica. Tanara, aflata in masina tatalui ei, a inceput sa strige ca din gura de sarpe, astfel ca a fost nevoie de interventia jandarmilor si a Politiei, care l-au luat pe Boureanu la intrebari!

UPDATE 17:50. Potrivit unor surse din Politie, Irina Boureanu, mama fetei, a declarat ca nu este prima data cand tatal acestuia a batut-o, astfel de venimente petrcandu-se si in trecut. Oamenii legii au mai constatat ca fata avea un smoc de par smuls din cap!

UPDATE 17:40. Irina Boureanu, mama fetei, a ajuns la sectia de politie

Totul a avut loc in urma cu putin timp, pe o artera circulata din Capitala, in apropierea Parcului Herastrau. Jandarmii care aveau drept obiectiv de paza o ambasada au observat o masina decapotabila negra, din interiorul careia o tanara tipa ca din gura de sarpe. Jandarmii au intervenit si au constat ca la volan se afla nimeni altul decat fostul politician Cristi Boureanu, si pentru ca tanara striga ca este agresata, iar ei nu aveau competenta sa faca cercetari, au procedat in mod legal la anuntarea, prin statie, a dispeceratului 112, solicitand o echipa de interventie de la Sectia 2.

 Nu una, ci patru masini cu agenti de ordine publica si-au facut aparitia in foarte scurt timp, pentru ca cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, in varsta de 15 ani, tipa ca din gura de sarpe ”Ma bate, ma rupe in bataie. M-a luat de par, de picioare”, totul fiind surprins in imagini socante, publicate in exclusivitate de CANCAN.ro, implorandu-i practic pe oamenii legii sa o scoata din masina tatalui ei. Pe scaunul din dreapta se afla si bodyguardul lui Boureanu, care asista inmarmurit la scena, nestiind ce sa faca. Cel mai probabil, chiar daca a fost recunoscut imediat de politisti, Boureanu nu a putut sa-si dovedeasca identitatea, pentru ca nu avea nici un act la el. ”Va las buletin, pasaport, am totul acasa” le spunea el politistilor, vrand sa demonstreze ca este cooperant cu acestia.
In acest conditii, oamenii legii au luat masurile obisnuite, escortand pe toata lumea la sectia de Politie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img