vineri, 29 martie, 2024

Fost ofiter SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie in doua scopuri. Doi generali SRI locuiesc langa locul accidentului

Distribuie:

Publicat:

Fostul ofiter SRI Daniel Savu, in prezent membru in Comisia parlamentara de control a SRI, a afirmat la ”Q&A” ca ”moartea lui Dan Condrea pare o regie in doua scopuri”.

”Pentru mine, tot ce s-a prezentat in spatiul public despre acest caz m-a facut sa conturez o alta teorie. A fost o regie in doua scopuri: unul, sa se scape de acest om incomod si sa se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om exista pe undeva si se uita la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din strainatate”, a spus Daniel Savu, la Antena 3, invocand expertiza sa in domeniu.

Daniel Savu a tinut sa sublinieze ca in localitatea Tamas, unde a avut loc accidentul, exista locuintele a doi generali SRI, fosti colegi de-ai sai, pe care a refuzat insa sa-i numeasca.

Mai mult, Daniel Savu a aratat ca, in prezent, opiniei publice i-au fost aratate doar imaginile surprinse de o camera de supraveghere a unei scoli, si nu s-a pus problema pana acum de obtinerea imaginilor surprinse de camerele de la fabrica aflata in apropierea locului tragediei.

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia in cazul lui Dan Condrea au constatat ca patronul Hexi Pharma a murit in urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimina ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img