vineri, 29 martie, 2024

Fost viceprimar de Husi,pradat de un hot”profesionist”

Distribuie:

Publicat:

Sambata,25 octombrie, in timp ce se afla intr-o actiune pe raza municipiului Husi, un echipaj de jandarmerie din cadrul Sectiei de Jandarmi Husi, a observat o persoana care avea asupra sa o geanta de culoare neagra si care, la vederea patrulei, a incercat sa treaca pe celalalt trotuar al strazii. Jandarmii au oprit pentru legitimare si stabilirea identitatii persoana in cauza, pentru ca avea un comportament suspect, iar geanta nu corespundea cu tinuta murdara si neingrijita.

Intrebat de continutul bagajului, nu a putut da detalii exacte, drept pentru care, in prezenta martorilor s-a trecut la controlul acestuia. In urma verificarii, au fost gasite o moneda argintie cu diametrul de 37 mm., cu certificat de autentificare, emis de monetaria statului, un laptop de culoare neagra, cabluri si obiecte de uz casnic.

„Din verificarile efectuate, a reiesit ca persoana in cauza a intrat intr-o locuinta, care la momentul respectiv nu era locuita, de unde a sustras bunurile precizate cu intentia de a le comercializa. Faptuitorul si bunurile au fost predate politistilor din cadrul Politiei municipiului Husi, pentru continuarea cercetarilor.”Lucian Modoranu,purtator de cuvant din cadrul I.J.J. Vaslui.

Omul strazii a spart locuinta lui Romica Lorent,fost viceprimar al municipiului Husi.Anterior,acelasi individ a mai intrat in vila situata pe strada Alexandru Giugaru,si a dormit pe canapeaua de piele,invelit cu un covor persan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img