joi, 18 aprilie, 2024

Fostul sef de la ANAF, Sorin Blejnar, s-a ales cu inca un nou dosar penal! De ce este acuzat

Distribuie:

Publicat:

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, primeste o noua lovitura din partea procurorilor anticoruptie! In mare secret, DNA l-a pus sub acuzare intr-un nou dosar de coruptie. Potrivit Antena 3, procurorii il acuza pe Blejnar de luare de mita. Asta in timp ce isi asteapta, pe 10 ianuarie, pronuntarea in dosarul in care DIICOT Brasov l-a trimis in judecata pentru protejarea unei retelei de evaziune cu produse petroliere.

Blejnar a ajuns deja la al patrulea dosar penal, acesta din urma fiind instrumentat de procurorul care cerceteaza si disparitia lui Codrut Marta, procurorul Carmen Damian. Pe 18 decembrie s-au facut perchezitii la locuinta lui Sorin Blejnar, iar pe data de 19 decembrie a fost pus sub control judiciar. Aceeasi masura a fost aplicata si pentru Andreea Blejnar, sotia fostului sef al ANAF. Maine, sotia lui Blejnar va contesta masura controlului judiciar, mai anunta Antena 3.

Sorin Blejnar, atac DUR la adresa procurorului Portocala: "Am auzit ca ai plans!"

Dana Grecu a prezentat, la Antena 3, mesajul acid al fostului sef ANAF Sorin Blejnar la adresa fostului procuror DNA Mircea Negulescu, zis Portocala, despre care scrie, pe Facebook, ca i-a cerut sa-l ajute ”sa cutremure Romania”.

”Negulescu Mircea, probleme ma? 

Cata ipocrizie sa te prezinti la Inalta Curte ca o “victima a nedreptãtilor “ si totodata mare iubitor de pisicute! Tocmai tu, mã?!

Cum ziceai tu ca esti? “Animal de prada”, “distrugator de destine”? 

Am auzit cã ai plans in fata judecatorilor cã nu mai esti procuror! Vai, tocmai tu? Tu, durul, care erai farã fricã mai acum un an. Mai stii? Voiai sã …Stai cum ai zis? Ah, mi-am amintit … Ziceai sa te “ajut” sã cutremuri Romania. Sã-ti dau “marfa”, sa-ti stric Crãciunul cãci esti ateu si oricum nu mergi la biserica. (mai stii pe cine doreai, nu? ) Ce ti-am spus atunci iti spun si astazi: hai, sictir!”, a scris Sorin Blejnar, pe Facebook. Postarea lui Blejnar vine dupa prestatia umila pe care fostul procuror Mircea Negulescu a avut-o in fata judecatorilor de la ICCJ.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img