vineri, 29 martie, 2024

Fratele iubitei Printului Harry a fost arestat! Pe cine a amenintat cu pistolul

Distribuie:

Publicat:

Fratele vitreg al lui Meghan Markle, iubita Printului Harry, a fost arestat dupa ce in noaptea zilei de joi, 12 ianuarie, a fost implicat intr-un incident. Autoritatile l-au retinut pentru comportament violent sub influenta alcoolului si pentru ca ar fi amenintat o femeie cu un pistol.

Acest lucru nu va face deloc cinste Casei Regale, chiar daca iubita lui Harry nu are vreo legatura cu acest incident. Thomas Markle Jr(50 de ani) a fost arestat in OregonStatele Unite, precizeaza Daily Star. El si Meghan sunt frati vitregi, avand insa acelasi tata.

Vezi si: Adrian Nastase:„masiv vot de blam impotriva „regimului Iohannis”..

Thomas a fost retinut pentru ameintare cu arma a unei alte persoane si uz ilegal de arma. a petrecut noaptea in inchisoare, dar a fost eliberat in dimineata zilei de vineri, 13 ianuarie, dupa ce fosta sa sotie, Tracey Dooley, i-a platit cautiunea de peste 1.400 de euro.

Nu vreau ca est lucru sa o faca de rusine pe Meghan. Tom a cam intrat in atentia publicului de cand Meghan se vede cu Printul Harry”, a declarat sotia lui Thomas Markle pentru sursa citata.

Ea a mai adaugat ca exista o legatura foarte stransa intre cei doi frati, dar intamplarea a facut sa creasca separat. De asemenea, familia stie ca Thomas a avut mereu probleme cu alcoolul si a incercat de fiecare data sa-l sprijine pentru a renunta la acest viciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img