joi, 28 martie, 2024

Fulgy se casatoreste! Informatii-bomba despre nunta din familia Vioricai si a lui Ionita de la Clejani

Distribuie:

Publicat:

Nunta surpriza dupa nunta surpriza in showbizul romanesc! La cateva ore dupa ce astazi a explodat informatia-bomba potrivit careia Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc religios in Budapesta, s-a aflat ca fiul Clejanilor se insoara! Nunta mare din familia celebrului cuplu Viorica si Ionita de la Clejani va avea loc in viitorul apropiat.

Fulgy se insoara! Informatii-bomba despre nunta din familia Vioricaisi a lui Ionita de la Clejani

La 21 de ani, Fulgy isi pune pirostriile, potrivit spynews.ro. Pe numele din buletin Dan Manole, artistul isi va uni destinul cu aleasa inimii sale in curand si toate pregatorile au fost puse la punct. Ieri dupa-amiaza, fiul Clejanilor a intrat in direct prin telefon la Radio ZU in timpul emisiunii moderata de Mircea Badea si Razvan Popescu si a confirmat ca are oficial iubita. Fiul Clejanilor a fost luat la misto de celebrul prezentator de la Antena 3, iar tanarul a mai dezvaluit ca parintii lui si-au dat consimtamantul in legatura cu povestea de dragoste pe care o are.

Despre tanara care l-a convins pe Fulgy sa se stabileasca la casa lui nu se stiu foarte multe, pentru ca el a reusit sa o tina departe de camerele de filmat si aparatele de fotografiat. Totusi, buchetele de flori postate pe retelele de socializare in ultima vreme, dar si alte daruri de suflet sustin ca baiatul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani s-a indragostit pana peste cap. Conform sursei citata mai sus, Fulgy va merge cu Viorica si Ionita de la Clejani la parintii iubitei ca sa-i ceara mana, respectand astfel traditia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img