miercuri, 24 aprilie, 2024

Gabriela Cristea, despre ruperea turtei micutei Victoria: ”Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditionale…”

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 23 septembrie, Gabriela Cristea si Tavi Clonda ii vor rupe turta micutei Victoria, iar prezentatoarea TV a decis sa renunte la traditii si sa puna pe tava lucruri moderne.

Cu ocazia marelui eveniment, Gabriela Cristea a decis sa inlocuiasca de pe tavita pentru Victoria pieptenele si foarfecele. Prezentatoarea TV vrea sa se adapteze la timpurile noastre asa ca va inlocui cele doua obiecte traditionale cu un microfon si un telefon mobil.

”Duminica ii rupem turta si stateam de vorba cu Tavi ce sa ii punem pe tavita. Ne gandeam sa nu ii punem lucruri traditionale cum se puneau pe vremuri, foarfeca, pieptan, si ne tot gandeam ce am vrea sa ii punem. Sa ne adaptam putin si la viata noastra, de acum. Totusi, o sa-i pun ruj si parfum, ca vreau sa fie cocheta. Dar, in loc de pieptan si foarfeca, vom alege microfon si telefon mobil. Si multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gandim.”, a spus Gabriela Cristea pentru VIVA.

Evenimentul va fi restrans

Ruperea turtei micutei Victoria va fi un eveniment sarbatorit alaturi de apropiati, intr-un cadru restrans. Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor ca in aceasta zi speciala din viata lor sa le fie alaturi doar oamenii dragi sufletului lor. De altfel, parintii Victoriei vor fi cei care vor filma evenimentul intim.

”Evenimentul nu o sa fie chiar in familie. Va fi unul mediu, sa zicem. Vor fi vreo 40 de invitati adulti si 20 de copii, dar o sa fie un eveniment privat, in sensul ca va fi la noi in curte. Si vreau sa fie pentru noi. Nu o sa filmam evenimentul, dar o sa facem poze.”, a adaugat Gabriela Cristea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img