miercuri, 24 aprilie, 2024

Gabriela Cristea tuna si fulgera: “Sunt niste hoti penali, nesimtiti!”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea tuna si fulgera in mediul online! Indragita prezentatoare tv se confrunta cu o problema majora din cauza unui magazin de materiale de constructii si acum le cere socoteala celor care nu si-au dus indatoririle pana la capat.

Gabriela Cristea a dat banii in avans pentru o comanda cu o valoare mare, dupa cum afirma vedeta, iar apoi a primit o instiintare potrivit careia cei responsabili nu mai pot onora comenzile. Indragita prezentatoare este foc si para si a desfiintat public magazinul responsabil de aceasta problema.

"Sunt niste hoti penali, nesimtiti care nu isi respecta clientii si care iau bani in avans ca la … si dupa ce se folosesc de banii tai (multi), te anunta ca de fapt nu mai pot onora comenzile. Ei doar dau din umeri si restul plateste clientul. Pe aceasta cale, ii anunt pe managerii acestei tentative de companie ca am cheltuit multi bani si ca ii voi reclama la Protectia Consumatorului. PS: La cat de nervoasa sunt, am folosit cele mai fine cuvinte fata de ce meritau sa le spun", a scris Gabriela Cristea pe contul personal de Facebook, starnind numeroase reactii ale admiratorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img