vineri, 19 aprilie, 2024

Gabriela Firea este ingrozita. A fost amenintata cu moartea. Primarul capitalei se teme pentru viata sa

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut dezvaluiri socante. Firea spune ca a fost amenintata cu moartea si cu bataia pentru ca firma din Turcia a castigat licitatia.

“Dupa conferinta de azi de la pranz dupa ce am anuntat ca vom avea 400 de autobuze euro 6 am primit mai multe amenintari pe facebook si pe e mail.

Se revendica de ce o companie din Turcia a castigat si nu una din alta tara. Primarul e ordonator principal de credite. Am fost mirata de aceste lucruri. primarul nu face parte din comisii de licitatie.

Ar insemna o incalcare a legii sa obligi un primar sa dea o licitatie cuiva

E de domeniul fantasticului. ne intereseaza legalitatea si daca sunt semne de intrebre.

Sa vina institutiile statului sa verifice aceste licitatii. Activitatea acestei comisii e mai mult decat legala. Au fost patru ofertanti, doi din Turcia si doi din Germania.

O companie s-a descalificat in timpul procedurii. Au ramas trei companii. Sa avem grija cum mergem pe strada ca lucrurile nu vor ramane asa. Sa avem grija de familie si copii. E o campanie de defaimare a mea.

La finalul conferintei au inceput sa curga aceste amenintari. S-a spus ca eu sunt vinovata de acest lucru. Voi face si plangere. Am crezut ca e o gluma dupa primmul mesaj.

S-au scurs orele si s-au intetit mesajele. M-a pus pe ganduri. Au folosit cuvinte de la periferia vocabularului, apoi amenintari ca o sa vad eu ce o sa patesc pentru ca am permis ca aceasta companie sa castige licitatia”, a spus Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Vranceanu urmeaza sa depuna o plangere penala in urma mesaje primite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img