vineri, 19 aprilie, 2024

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenta viitoarele romane

Distribuie:

Publicat:

Scriitorul George R.R. Martin, a carui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat intr-un interviu acordat The Observer ca finalul productiei HBO nu va influenta viitoarele sale doua romane. „Nu schimba absolut nimic”, a spus el. „Nu poti multumi pe toata lumea, asa ca trebuie sa te multumesti pe tine”. Fara sa dea detalii, el s-a limitat la a spune ca unele teorii emise de fani sunt corecte, iar altele nu. „Vor afla cand voi fi terminat”.

Despre influenta pe care a avut-o serialul HBO asupra lui, el a spus: „Nu cred ca serialul a fost foarte bun pentru mine. Lucrul care ar fi trebuit sa ma grabeasca, de fapt, m-a incetinit. In fiecare zi, ma asezam sa scriu si, chiar daca aveam o zi buna, ma simteam groaznic pentru ca ma gandeam: «Dumnezeule, trebuie sa termin cartea. Am scris doar patru pagini, cand ar fi trebuit sa am patruzeci»”. Celebritatea i-a afectat si viata personala. Martin a spus ca ii lipsesc zilele cand putea merge la o librarie fara a fi remarcat, aceasta fiind activitatea lui preferata.

„Sa intru si sa ratacesc printre stive, sa iau niste carti, sa citesc putin, sa plec cu o gramada de lucruri de care nu am auzit inainte sa ajung acolo. Acum, cand merg intr-o librarie, sunt recunoscut in 10 minute si este o multime in jurul meu. Asadar, castigi multe, dar si pierzi lucruri”, a adaugat el. Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” s-a incheiat in luna mai a acestui an, odata cu al optulea sezon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img