joi, 18 aprilie, 2024

Gigantul de la MASCATI! Niciun infractor nu are curaj sa miste in fata lui! Iata ce inaltime si ce greutate are acest POLITIST din Iasi! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un luptator de la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) Iasi nu poate fi trecut cu vederea • Barbatul, angajat al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, este cunoscut printre colegi pentru statura sa, iar actiunile la care participa sunt mereu duse la bun sfarsit

Un luptator de la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) Iasi pare ca iese din tipare. Este stiut faptul ca mascatii, asa cum sunt cunoscuti de toata lumea, sunt corpolenti, insa unii par sa fie de-a dreptul uriasi. Reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi au discutat cu cel mai mare "cagulat" din Iasi.

Avand in vedere actiunile la care participa acesta, ii vom proteja identitatea si il vom numi Cosmin. Cosmin are 38 de ani si este agent principal. De cativa ani buni este pasionat de sport, insa asta nu l-a determinat sa lase cariera de politist in urma. Majoritatea politistilor de la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) Iasi sunt corpolenti, insa Cosmin iese din tipar. Barbatul are o inaltime de 1.97 metri si o greutate de 118 kilograme. Echipat cu tinuta specifica luptatorilor SAS, politistul pare de-a dreptul urias.

Sportiv si politist

Despre meseria pe care o practica vorbeste cu drag. Chiar daca sportul a insemnat si inseamna mult pentru el, cariera de politist este pe primul loc. Politistul a participat la mai multe actiuni de-a lungul timpului, unele mai periculoase, altele mai putin, insa cu siguranta toate i-au ramas in minte. Despre ele nu poate vorbi prea mult, insa a tinut sa precizeze ca ii place ceea ce face.

"Mi-am dorit sa ajung la Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS). Stiam ca aici munca este imbinata cu sportul. Nu as renunta niciodata la aceasta meserie", a spus Cosmin.

De cand este luptator SAS, Cosmin nu a avut dificultati in ceea ce priveste aplicarea legii. Niciun infractor nu a opus rezistenta in fata sa. Probabil ca nici nu ar avea vreo sansa de reusita, avand in vedere pregatirea politistului. Echipa Serviciului pentru Actiuni Speciale (SAS) Iasi este alcatuita din aproximativ 40 de politisti. Toti sunt pregatiti sa intervina la orice ora din zi si din noapte. Desigur, meseria lor nu este deloc usoara. Pericolul este tot timpul in spatele lor. Niciodata in timpul unei descinderi nu stiu cum poate reactiona infractorul, de aceea trebuie sa fie tot timpul pregatiti sa intervina in forta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img