joi, 28 martie, 2024

Gigi Becali, marturii CUTREMURATOARE despre lista de la Bruxelles: “Ei cereau să vadă stadiul proceselor pentru marea corupție. Marea corupție eram eu”

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a facut marturii cutremuratoare, dupa ce si-a regasit numele pe "Lista neagra" de la Bruxelles, in care oficialii europeni se declarau interesati de stadiul dosarelor penale ale unor persoane.

„Am dovada. Uite dovada. Ei cereau sa vada stadiul proceselor pentru marea coruptie. Marea coruptie eram eu. Eu am avut dosar pentru sechestrare de persoane, cand mi s-a furat masina – nu era marea coruptie, am avut dosar de schimb de terenuri, 800.000 prejudiciu – nu era marea coruptie si am avut un dosar de premiere pentru fotbalisti, deci nu eram marea coruptie, ca nu am luat nimic, am dat premiere la fotbalisti sa se joace corect. Si acum am dovada. In octombrie. In octombrie da? Ia uite ce scrie aici. Sedinta publica din 24 mai 2012. Ia uite ce s-a intamplat la vremea aia? Uite ce scrie aici. Achita pe inculpatul George Becali. Deci in dosarul de schimbul de terenuri am fost achitat, in mai 2012, de trei judecatori Lucia Rog, Ana Maria Dascalu, Stefan Pistol. Daca eu in mai 2012 sunt achitat de trei judecatori de Inalta Curte, trei judecatori de rang inalt”, a spus Gigi Becali, la un pot de televiziune. 

„Unul e minciuna ca eram achitat. Doi… Ce scrie aici? 17 apr 2012? Era octombrie, da? Eu 17 aprilie… Achita pe inculpatul Becali. Deci eu in aprilie eram achitat in dosarul cu premierea de fotbalisti. Corect da? Deci eram achitat. Pai, daca eu eram achitat in aprilie, ca asa scrie aici, nu zic de la mine. Mariana Ghena a facut opinie separata ca i-a zis verisoarei mele (n.red – Sofica Dumitrascu) ca, "ce sa facem, avem copii", a mai spus Becali. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img