vineri, 29 martie, 2024

Gina Pistol, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu prezinta noul sezon “Asia Express”

Distribuie:

Publicat:

Noul sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventura difuzat in Romania, vine cu si mai multe surprize pentru telespectatori. GineiPistol i se vor alatura Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, care se transforma de aceasta data din concurenti in co-prezentatori. Cei doi vor strabate Sri Lanka si India pentru a le povesti celor de acasa despre ineditul si spectaculozitatea acestor locuri. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care concurentii le au de indeplinit si ce au ele special.
Gina Pistol, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu prezinta noul sezon “Asia Express”

“Ne-a placut mult prima data, asa ca am zis sa repetam experienta. Sincer, vrem sa ii vedem pe concurenti, sa stam si noi pe margine si sa ne uitam la ei, cred ca sunt sechelele cu care am ramas dupa primul sezon”, spune glumind Andrei.

“Cand m-am intors, am zis ca nu mai plec in Asia nici macar in vacanta. Sper sa nu zic la fel si cand ma intorc din India. De data asta, chiar daca tot aud de trezitul la 4-5 dimineata, sper ca ne va fi ceva mai bine. Sunt foarte curios de ce vom descoperi acolo, mai ales ca rolul nostru este sa cercetam oamenii si locurile”, a declarat Liviu Varciu.

Gina Pistol are experienta primului sezon, insa noul traseu, Sri Lanka si India vor fi o adevarata provocare.

“«Asia Express» e o super experienta. Stiu ca ma asteapta o perioada grea, pentru ca ritmul este unul extrem de alert, suntem mereu in urma concurentilor, mereu contracronometru, dar sunt sigura ca va fi foarte interesant si de aceasta data si adrenalina va urca din nou la cote maxime. Sri Lanka si in mod special India sunt destinatii destul de …complicate, dar abia astept sa le descopar. Va vom tine la curent cu tot ce se intampla, cu locurile in care ajungem, asa ca retelele sociale vor fi luate cu asalt !”, a povestit Gina Pistol.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img