vineri, 19 aprilie, 2024

Gina Pistol si Smiley, fotografie incendiara impreuna: ”Doi dintre oamenii mei favoriti!”

Distribuie:

Publicat:

Desi Smiley si Gina Pistol sunt impreuna, cei doi prefera sa-si traiasca povestea de dragoste departe de ochii lumii. Asa ca pozele cu ei impreuna sunt extrem de rare! Asa cum este, de altfel, si cea publicata recent de prezentatoarea TV.

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu din martie 2017, insa au fost extrem de discreti cu aparitiile in public. Ba mai mult, niciunul nu a recunoscut ca traiesc impreuna o poveste de dragoste. Totusi, recent, artistul a confirmat faptul ca are o legatura cu o femeie, pe care o considera cea ideala. Fara doar si poate este vorba despre Gina Pistol care, la randul sau, a publicat acum o fotografie cu Smiley pe contul sau de Instagram.

In imagine, Smiley are mana pe piciorul Ginei Pistol, iar vedeta, la randul sau, isi tine mana pe cea a artistului. Bineinteles, prietenii celor doi au avut numai cuvinte de lauda si le-au transmis mesaje emotionante. ”Doi dintre oamenii mei favoriti!”, ”Asta este dragoste!”, au fost cateva dintre ele.

Gestul romantic facut de Gina Pistol de ziua lui Smiley

Pe 27 iulie, Smiley a implinit 35 de ani. De ziua lui, artistul a avut alaturi cele mai dragi persoane din viata lui si, desigur, nu putea lipsi femeia iubita. Gina Pistol a impartasit fanilor intr-un mod indirect una dintre surprizele pe care i le-a facut iubitului ei. Prezentatoarea TV i-a adus numeroase baloane colorate juratului de la “Vocea Romaniei”, pe care a pus din Photoshop cate un zambet… in engleza se spune: “smiley”… ce concidenta, nu!?! La fel ca numele de scena a indragitului artist. Pe imaginea postata pe o retea de socializare ea a scris un mesaj in limba engleza: “Happy birthday (n.r.: La multi ani!)”.

La cateva ore distanta, sarbatoritul s-a pozat cu baloanele de la iubita lui si a urcat fotografia, insotita de o descriere pe contul sau de Instagram.

“Am avut cea mai frumoasa zi de nastere. Am primit peste 10.000 de urari de la voi si am trait cele mai tari experiente. Sunt coplesit si va multumesc tuturor! Daca v-ati abonat, vedeti pe Facebook Messenger cum a fost ziua mea de azi.#dincolodemuzica #recunoscator #tuturor” este mesajul scris de Smiley in dreptul imaginii in care apare cu baloane in mana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img