sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gluma sau pe bune? Un clujean doneaza un Jaguar de colectie, daca ii spui o poveste

Distribuie:

Publicat:

Iubitorii masinilor de colectie au motive de bucurie, un proprietar de Jaguar XJ6 din Floresti, Cluj, postand un anut prin care sustine ca isi doneaza bijuteria, in stare perfecta de functionate, oricarei persoane pasionate si dispuse sa o intretina in continuare.

Potrivit anuntului postat de catre proprietar, acesta este dispus sa o ofere in mod gratuit, singura conditie pe care viitorul detinator al Jaguar-ului trebuie s-o indeplineasca este sa-si relateze, intr-o poveste, care este motivul pentru care isi doreste, cu adevarat, aceasta masina.

„DONEZ Jaguar model XJ6, fabricat in 1990, motor pe benzina cu 6 cilindri in linie si 204 CP pe transmisie automata cu interior din piele. Detin masina din 2014 si am inmatriculat-o pe mine, moment din care am platit impozit real pe ea (inclusiv pe anul acesta). Masina a fost refacuta (vopsita complet), jantele sablate si revopsite, amortizoare schimbate. ITP pana in 2019. A fost o masina de weekend si as prefera sa o DONEZ unui pasionat(ofer si un set de cauciucuri de iarna pe langa cele de vara). Investitii necesare: 1. Aprox 100 €. in impuritati estetice. 2. Cutie de viteze (recomandarea mea) Din 2020 masina va intra in Patrimoniul Retromobil Club Romania, avand toate piesele originale. Daca doriti o masina aparte, inafara tiparelor, discret impresionanta, foarte stabila datorita garzii joase si a dimensiunii ampatamentului, cu linii clasice consacrate si care inevitabil intoarce capete in detrimentul seriilor noi de lux – veti iubi un JAGUAR XJ clasic. Intr-o lume in care totul este contratimp si suntem mereu in continua alergare, cel mai frumos lucru pe care il poti darui cuiva este timp, iar prin aceasta donatie vreau sa ofer unei persoane echivalentul timpului depus in adunarea banilor necesari pentru aceasta masina deoarece cred cu tarie ca pretul unui lucru este cantitatea de viata pe care o dai la schimb. Pentru ca iubesc povestile frumoase si emotionante, te astept cu drag sa imi povestesti ce te mana pe tine in atingerea acestui vis.”, se arata in anutul in cauza.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img