luni, 18 martie, 2024

Godina, mesaj pentru cei apararea celor ”haituiti” de DNA: Tu de ce nu ai bani ca ala? Ca esti mai prost?

Distribuie:

Publicat:

Cel in care se insumeaza si politistul dar si comentatorul politic si civic – Marian Godina a postat pe Facebook un mesaj in care ii indeamna pe cei care plang de mila  politicienilor ce viziteaza DNA, sa-si compare stilul de viata cu al acestora. ”Ai acces la internet si iti place sa te implici in comentarii pe Facebook cand te intorci seara acasa rupt de munca? Inainte de a-i lua apararea prin comentarii unei persoane "haituite" de DNA, uita-te la ce casa are. Uita-te la ce masini are. Vezi pe unde se plimba prin vacante. Gandeste-te apoi ca omul ala a fost bugetar toata viata.

Pune-i cel mai generos salariu care se poate castiga anual ca bugetar si inmulteste-l cu anii de cand lucreaza la stat. I-ar fi ajuns banii pentru casoaia aia? Pentru vacante luxoase? Pentru masini d-alea? Iti da cu virgula?

Acum, uita-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casa? Uita-te in frigider. Ai senzatia ca te uiti pe redtube? Pun pariu ca majoritatea spatiului e ocupat de oale si cratite. Pe masa ai o musama d-aia ieftina crestata cu urme de cutit adunate ca niste scrilejituri ale unui soldat care isi facea AMR-ul pe vreun perete racoros. Ai tot zis ca iei alta, dar nu prea "e" bani.

Haaai, ca te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ala? Ca esti mai prost? Pai cum? Tu sa fii prost? Pai nu esti tu ala desteptu' care demasca conspiratii cu state paralele, binoame, straini care vor sa ne vanda tara si mosnegi care platesc 30 de lei pe caine protestatar?

Hai mai baga un comentariu despre statul paralel, sa te vada prietenii cat esti tu de destept si cum desfaci tu itele. Dar intre timp, nu uita de musamaua aia… poate o schimbi luna asta… daca ajunge banu' dupa ce-ti schimbi pantalonii rupti in c*r de atata munca sau daca iti trimit copiii bani din "strainataturi", ca doar au plecat acolo tot din cauza legilor justitiei si a procurorilor care haituiesc ingerasi inocenti”, a scris Marian Godina.
 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img