joi, 28 martie, 2024

Grepfrut cu otet din cidru de mere, pentru slabire rapida

Distribuie:

Publicat:

Datorita continutului ridicat de vitamina C, grepfrut-ul trateaza racelile, atat de multe in sezonul in care ne aflam, si ajuta la scaderea febrei. Consumul regulat de grepfrut, cate un fruct pe zi, ca atare, salata sau suc, simplu ori in combinatie cu alte citrice, previne bolile tubului digestiv, constipatia, aciditatea gastrica, ateroscleroza, astmul.

Grepfrutul roz sau rosu contine licopen, un antioxidant puternic pentru organism, care are efecte antitumorale. Specialistii spun ca grapefruit-ul roz sau rosu este unul dintre cele mai sanatoase alimente si ca substantele antioxidante pe care le contine pot impiedica imbatranirea precoce a organismului.

Grepfrut cu otet din cidru de mere este un amestec foarte usor de preparat regleaza glicemia, elimina toxinele si stimuleaza arderea grasimilor. Se bea câte un pahar din aceste amestec înainte de fiecare masa principala.

Pentru a prepara aceste amestec ai nevoie de: o ceasca cu suc stors de grepfrut, 1 lingura cu otet din cidru de mere si o ceasca cu ceai de menta. Se combina ingredientele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img