vineri, 19 aprilie, 2024

GROAZNIC! Iata de ce nu ar mai trebui sa consumam ARIPIOARE DE PUI!

Distribuie:

Publicat:

Relatarea groaznica pe care o vom prezenta mai jos a fost trimisa de catre un internaut care a dorit sa isi pastreze anonimatul. Situatia este una cat se poate de reala si ar trebui urmarita pana la capat pentru ca ne prezinta detalii uluitoare despre modul in care suntem otraviti zilnic prin mancarea pe care o consumam. O femeie s-a decis sa povesteasca intr-o zi tuturor experienta groaznica pe care a avut-o in urma consumarii unui aliment pe care noi toti l-am numi banal.

“Una dintre prietenele mele a descoperit dintr-o data o umflatura ciudata in abdomen si a mers la medic. Dupa un consult amanuntit, doctorii i-au spus ca are un chist crescut in zona abdomenului si trebuie operata. Dupa operatie, medicii au constatat cu stupoare ca acesta avea in el un sange de culoare mai inchisa! Desi a crezut ca-si va reveni dupa operatie, prietena mea se afla in continuare intr-o stare foarte proasta. Dupa cateva luni de recuperare, cand a observat ca starea ei nu se imbunatateste, a mers din nou la control. De data aceasta, medicul, altul decat cel care a operat-o initial, i-a adresat o intrebare ciudata! Acesta a intrebat-o daca consuma frecvent aripioare de pui. Socata de faptul ca medicul a ghicit obiceiul culinar al femeii, aceasta a aprobat”.

Majoritatea carnii de pui din comert este injectata cu steroizi si substante menite sa accelereze procesul de crestere a puilor, pentru a indeplini consumul uman aflat in continua crestere. Injectarea cu astfel de substante se face prin aripi si prin gat. Astfel, in aceste parti ale corpului, cantitatea de substante nocive este mult mai mare decat in oricare alta parte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img