joi, 28 martie, 2024

Grupul “Pentru Moldova” cere Guverului Ciolos sa finanteze Autostrada Iasi-Tg. Mures!

Distribuie:

Publicat:

Grupul “Pentru Moldova” cere Guvernului Ciolos sa-si respecte  promisiunile  de a finanta constructia Autostrazii Iasi-Tg. Mures, prin bugetul anului 2016 si sa raspunda astfel asteptarilor a zecilor de mii de ieseni, in mare majoritate, tineri educati, din Moldova, care au cerut in strada, demisia guvernului Ponta inclusiv  pentru a avea investitii in Moldova, adica  locuri de munca “acasa” deci  pentru a nu mai fi nevoiti sa emigreze.

             Grupul “Pentru Moldova” a inregistrat la Institutia Prefectului- Judetul Iasi, o petitie , care va fi transmisa Prim-ministrului Dacian Ciolos, petitie care poate fi citita si semnata de catre toti cei interesati la adresa: http://www.petitieonline.com/signatures/moldova_vrea_autostrad-scrisoare_adresat_premierului_d_ciolo/start/20

            Grupul “Pentru Moldova” cere tuturor parlamentarilor de Iasi sa sustina, introducerea acestei investitii extrem de importante pentru Iasi si pentru Moldova, in bugetul pe anul 2016.

            Grupul “Pentru Moldova” va picheta zilnic, pe toata perioada dezbaterii, in Parlament, a Legii bugetului pe anul 2016, Institutia Prefectului-Judetul Iasi, intre orele 11:00 si 12:00 si cerem iesenilor sa ni se alature! De asemeni solicitam cetatenilor  din judetele Moldovei, care se considera afectati de nefinantarea autostrazii Iasi- Tg. Mures sa lanseze proteste similare in judetele lor .

7 decembrie 2015                                                In numele Grupului “Pentru Moldova”

Cristian Cernescu

Eugen benea

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img