joi, 28 martie, 2024

Halep despre infrangerea de la Roma

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a fost eliminata de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6, in turul doi al turneului de la Roma. Infrangerea este surprinzatoare, Halep castigand in urma cu trei zile finala turneului de la Madrid.

La conferinta de presa de la finalul partidei, Simona a explicat care sunt cauzele acestei infrangeri neasteptate:

“Sunt diferite conditiile de la Madrid la Roma. A fost greu sa ma adaptez, dar ea a jucat oricum foarte bine. Si-a facut jocul. E doar un meci, o infrangere. Nu e o mare drama ca am pierdut azi, dar este un esec si nu e usor. Stiu ca pot juca mai bine, mi-a fost greu sa ma adaptez. Sunt increzatoare pentru Roland Garros.

Gavrilova este o jucatoare buna si cand jocul tau nu merge este dificil sa joci impotriva oricum. Ea se misca bine, loveste puternice. Nu e ca si cum am pierdut impotriva cuiva care nu stie sa joace.

Am avut un singur antrenament la Roma si nu am simtit bine jocul, cred ca asta mi-a lipsit azi. Daca nu ar fi plouat, as fi jucat mai bine. Dar nu se mai poate schimba ceva. Daca ploua, ploua. Am castigat turneul de saptamana trecuta, asa ca nu fac o drama ca am pierdut azi”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img