vineri, 29 martie, 2024

Hannelore de la „Insula Iubirii” regreta divortul de Bogdan. „Degeaba imi pare rau, faptul e deja consumat”

Distribuie:

Publicat:

 

La cateva saptamani dupa ce s-a spus ca Hannelore si Bogdan de la Insula Iubirii s-au impacat, amandoi confirmand atunci ca nu este adevarat, blonda posteaza un mesaj prin care isi exprima regretul fata de pierderea omului iubit. Se pare ca Hanne nu isi poate reveni dupa divort.

„Cum e si viata asta.. atat de imprevizibila, atat de scurta, atat de sucita si cu asa multe surprize .. astazi esti, maine nu mai esti, zboara timpul cat ai clipi, timp pe care nu il mai poti recupera. Timp in care iei decizii fara sa iti dai seama, in care faci lucruri fara sa gandesti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tau ii darama. Degeaba imi pare rau, faptul e deja consumat. Asa am pierdut cel mai iubit om, •bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare gresala in aceasta viata, are rolul ei si acela de a fii mai bun, acela de a nu mai gresi si acela de a aprecia oamenii importanti din viata noastra. Uneori nu exista cuvinte si nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este sa stii sa apreciezi atunci cand ai si cand primesti. Atunci cand nu mai ai si nu mai primesti, degeaba constientizezi cat de minunat a fost. Omul e facut sa isi doreasca tot mai mult si uneori uita ceea ce este cel mai important. Viata mea a luat intorsaturi de 180°. Ba am fost sus, ba jos si asa sunt in continuare. Viata asta mi-a dat cateva lectii grele dar importante si cu siguranta vor mai fii. Una din ele este aceea ca atunci cand iubesti, iubesti. Daca exista dragoste adevarata, aceasta isi va face loc indiferent de situatii si va gasi ea o cale. Frumusetea si tineretea trec, obligatiile si obisnuintele vin si pleaca iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupa nici pamantul… cu ce ne alegem?
Nu pot decat sa ma bucur si sa ma multumesc cu aceste lectii primite, sa apreciez faptul ca toate acestea au scos din mine o varianta mai buna si nu in ultimul rand, faptul ca m-am cunoscut pe mine si stiu cat de puternica pot fii.c De asemenea le multumesc si prietenilor care au fost si sunt alaturi de mine in orice conditii…”, a scris Hannelore pe contul de socializare.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost in centrul atentiei pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut fata de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit sot ulterior, dar si fata de ispita Andi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img