vineri, 29 martie, 2024

HC Odorhei-HC Vaslui 30-22 (13-12): Final decisiv

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a incercat sa plece cu un rezultat pozitiv de la Odorhei, ambele echipe mergand cap la cap pana aproape de final. Ultimele zece minute au fost decisive, echilibrul fiind rupt de gazde, care au obtinut toate punctele.

In prima parte, echipele au mers cap la cap, au condus pe rand, dar niciuna nu a reusit sa se distanteze de cealalta. La pauza, Odorhei avea un singur gol avans (13-12).

Prima parte a reprizei secunde a fost asemanatoare, antrenorii celor doua formatii au facut multe schimbari, insa, au fost multe greseli atat in atac, cat si in aparare.

In minutul 45 am accelerat, Rangel Luan Da Rosa a avut interventii frumoase, dar si apararea gazdelor a functionat mai bine. Odorhei a avut parte de o serie de sase goluri consecutive, moment decisiv in economia meciului.

Astfel, formatia pregatita de Vlad Caba a castigat cu scorul de 30-22. HC Vaslui se mentine pe locul 7 in Liga Zimbrilor, cu 28 de puncte, insa are parte de un nou joc dificil, pe terenul campioanei, Dinamo, care a remizat cu Dunarea Calarasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img