marți, 16 aprilie, 2024

HC Vaslui-Dunarea Calarasi, miercuri, ora 18.30 :„Cu Calarasi va fi extrem de greu”

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a avut un inger pazitor la Constanta. Este vorba despre portarul Bogdan Pralea, care a blocat in numarate randuri aruncarile adversarilor, cu interventii aplaudate de spectatori.

”Ma bucur ca am reusit sa contribui la obtinerea acestui punct si ca am fost nominalizat ca fiind omul meciului. Pentru mine sunt mult mai importante rezultatele bune obtinute cu echipa comparativ cu cele individuale”, a declarat Bogdan Pralea.

Acesta sustine ca HC Vaslui a scapat printre degete victoria cu HC Dobrogea Sud Constanta si spera ca punctul obtinut sa aiba o insemnatate mare in atingerea obiectivului, de a evolua in play-off: ”Se poate spune ca am pierdut doua puncte la Constanta, dar avand in vedere cum s-a desfasurat acest meci, pot spune ca este un punct foarte mare obtinut de HC Vaslui in fata unei echipe care in acest sezon, pe teren propriu, au pierdut puncte doar in prima etapa cu Timisoara. Este un punct care ne readuce pe pozitia a saptea in clasamentul Ligii Nationale si ne reface moralul dupa accidentul cu Suceava”.

Legat de meciul de miercuri, cu Dunarea Calarasi, portarul vasluienilor sustine ca va fi destul de greu, insa spera ca echipa vasluiana sa nu mai repete greselile de la meciul cu Suceava si sa-si faca suporterii fericiti.

”Meciul cu Dunarea Calarasi va fi extrem de dificil, prin prisma faptului ca ei vin cu o serie de rezultate foarte bune, obtinute odata cu instalarea la conducerea echipei a noului antrenor Adrian Petrea. Va fi un meci de care pe care pentru ocuparea unui loc in play-off. Dunarea Calarasi va veni cu frumoasa lor galerie la meciul de miercuri, dar eu sper ca sala noastra va face un record de audienta la acest meci si suporterii vor face o atmosfera frumoasa pe parcursul celor 60 de minute. Sper sa dominam Calarasiul atat pe teren cat si-n tribune si sa obtinem cele 3 puncte la finalul partidei”, a conchis Bogdan Pralea.

Partida va fi arbitrata de buzoienii Georgian Baducu si Razvan Voicu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img