joi, 25 aprilie, 2024

HC Vaslui-HC Odorhei, joi, ora 18.30

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui are un nou examen dificil in Liga Zimbrilor. Formatia vasluiana spera sa ramana invincibila pe teren propriu, unde are maximum de puncte in actualul sezon. Sandu Iacob considera partida una importanta, mai ales ca ambele formatii sunt angrenate in lupta pentru un loc de play-off.

”Intalnim una dintre adversarele aflate in lupta directa pentru unul din locurile care asigura prezenta in play-off. Orice punct sau puncte sunt foarte importante in meciul de joi. Ne dorim ca publicul spectator sa ne transmita energia pozitiva de care avem nevoie, pentru a-i dovedi pe adversarii nostri”, a spus antrenorul HC Vaslui.

Adversarii formeaza un grup cu jucatori masivi, care evolueaza la loturile nationale de seniori: ”Echipa din Odorhei este robusta, formata din jucatori cu experienta. Multi dintre ei participa in mod constant la convocarile echipelor nationale de la tarile de unde provin, inclusiv de la nationala de seniori a Romaniei”.

HC Vaslui evolueaza si sub presiunea rezultatului negativ de la Turda, unde a cedat la 13 goluri diferenta.

”E un meci complicat, pentru ca e putina presiune in tabara noastra, ca urmare a meciului de la Turda, unde am avut o evolutie dezamagitoare. Ne dorim sa avem realizari, care sa apropie publicul de echipa si sa ne bucuram, la final, cu totii”, a mai spus Sandu Iacob.

Partida dintre HC Vaslui si HC Odorhei va fi arbitrata de cuplul Victor Calina (Arges)-Claudiu Belean (Mures), observator FRH fiind bucuresteanul Viorel Ciucan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img