joi, 28 martie, 2024

HCDS Constanta-HC Vaslui, duminica, ora 16, TVR1

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui s-a complicat singura in lupta pentru un loc in play-off. Dupa ce Federatia Romana de Handbal a anulat rezultatele defunctei HC Adrian Petrea Resita, fiind lasata fara trei puncte, formatia vasluiana a mai pierdut puncte importante in propriul fief, in fata unei contracandidate, CSU Suceava.

Astfel, vasluienii sunt nevoiti sa culeaga rezultate pozitive si din cele patru deplasari, pentru a fi siguri de play-off.

”In conditiile actuale suntem nevoiti sa adunam puncte si din deplasarile pe care le avem. Din pacate, toate jocurile de afara sunt cu echipe, care sunt peste noi in clasament, si va fi destul de greu. Va trebui sa ne agatam de orice minge, de orice faza, astfel incat sa scoatem punct sau puncte. E nevoie de mobilizare exemplara. Avem nevoie de fiecare situatie, astfel incat sa transam orice meci in favoarea noastra”, a spus Sandu Iacob.

HC Vaslui nu se poate baza in continuare pe serviciile lui Tiberius Moldovanu, nerefacut complet, si Vlad Vladut, care este indisponibil de mai bine de trei luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img