joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 1 Septembrie: Balanta – Va recomandam sa nu va asumati nici un risc

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte, care va incurca planurile. Va recomandam sa amanati problemele dificile, care necesita o mare putere de concentrare. Sunteti cu capul in nori si riscati sa nu rezolvati nimic. Ar fi bine sa nu incepeti nici o activitate noua.

Taur
Intentionati sa incepeti o afacere, dar astazi va lipseste simtul practic. Va sfatuim sa mai asteptati pana cand veti vedea totul mai clar. S-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, dar trecatoare. Dupa-amiaza ar fi bine sa va ocupati de problemele partenerului de viata.

Gemeni
Trebuie sa luati o decizie importanta pe plan sentimental, dar sunteti nehotarat. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta. Evitati certurile! Astazi, orice cearta poate degenera cu usurinta. Va sfatuim sa acceptati ajutorul unei persoane mai tinere.

Rac
S-ar putea sa constatati ca planurile pe care vi le-ati facut pentru azi nu prea sunt realiste. Un prieten va roaga sa il ajutati intr-o problema de afaceri. Puteti castiga si dumneavoastra o suma importanta. Evitati orice fel de speculatii! Dupa o zi agitata, petreceti o seara romantica alaturi de persoana iubita.

Leu
Dimineata sunteti confuz si s-ar putea sa intelegeti gresit sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Nu este exclus sa aveti dificultati de concentrare. Incercati sa va concentrati asupra problemelor urgente! Daca intentionati sa cumparati un obiect scump, este indicat sa va consultati cu partenerul de viata.

Fecioara
Va cam lipseste simtul practic si ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati. Nu abordati probleme importante, mai ales pe plan profesional sau in afaceri!

Balanta
Dimineata nu sunteti prea bine dispus si nu reusiti sa va adunati. Va recomandam sa nu va asumati nici un risc. Astazi sansa nu este de partea dumneavoastra. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, ar fi bine sa nu va grabiti. Sunteti confuz si puteti lua decizii neinspirate.

Scorpion
Se pare ca nu prea aveti spor la serviciu, pentru ca sunteti ametit si neindemanatic. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si cu colegii. Spre seara este posibil sa mergeti in vizita la prieteni, unde nu este exclus sa va indragostiti de o persoana deosebita.

Sagetator
Daca vi se propune sa deveniti asociat intr-o afacere, va recomandam sa nu va pripiti. Astazi va cam lipseste simtul practic si riscati sa luati decizii gresite. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale! Sunt sanse sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Capricorn
Sunteti visator si aveti tendinta sa neglijati probleme importante. Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca nu stati prea bine cu simtul practic. Puteti avea succes doar daca acceptati ajutorul prietenilor si al familiei.

Varsator
Sunteti pornit sa-i criticati pe toti cei din jur. Va recomandam sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii. Amanati calatoriile planificate pentru azi! Exista riscul sa nu rezolvati nimic. Spre seara s-ar putea sa primiti musafiri din alta localitate. Nu este exclus ca acestia sa va faca o surpriza placuta.

Pesti
Dimineata s-ar putea sa fiti confuz si sa nu puteti lua o decizie importanta cu privire la o afacere. Nu este o zi favorabila examenelor sau intalnirilor de afaceri. Dupa-amiaza este posibil sa vi se propuna o colaborare. Nu va grabiti sa semnati un contract!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img