joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 10 IULIE 2019: Vesti importante, treburi gospodaresti si o iesire romantica in oras

Distribuie:

Publicat:

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta sa iei deciziile corespunzatoare in ceea ce priveste zodia ta. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri:

Berbec: Relatiile parteneriale alcatuiesc tema principala a zilei. S-ar putea ivi discutii aprinse cu partenerul de viata, de aceea fii prudent. Pe de alta parte, colaborarile sau proiectele comune cu altii ar trebui revizuite. Este nevoie de o schimbare de atitudine vizavi de tot ce te inconjoara. Fii mai tolerant cu ceilalti si nu iti divulga planurile de viitor. Ceea ce se petrece in plan partenerial are legatura cu membrii familiei sau cu segmental domestic.

Taur: O zi cu multe si marunte de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt disonante si bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal si secundar pe segmentele capului. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de treburi usoare. In a doua parte a zilei, rezerva-ti momente de introspectie si plimbari in aer liber. Evita dialogurile contradictorii mai ales cu femeile!

Gemeni: Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte astazi, probabil un ecou al zilelor trecute. Creativitatea este accentuata de astre, asa incat indreapta-ti eforturile catre un hobby. Relatiile sentimentale sunt umbrite, dar sunt momente pasagere. Este posibil sa cheltuiesti o suma important de bani pentru mofturile cuiva drag. Prudenta si nu te lasa dus si sedus de santajul emotional al altora.

Rac: Casa si familia iti solicita atentia si eforturile astazi. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau se poate cadea la pace pe subiecte ce vizeaza bunurile patrimoniale. Nostalgia copilariei te insoteste intreaga zi, asa incat pragrameaza-ti o vizita in locurile natale, rasfoieste un album cu fotografii sau stai de vorba cu cineva drag. Spre seara, o discutie cu cineva drag iti va aduce informatii pretioase.

Vezi si: Cum sa-ti alegi cariera, in functie de zodie

Leu: Se pare ca astazi esti mai mult pe drumuri. Sunt momente bune de a te ocupa de imbogatirea bagajului de cunostinte prin inscrierea la un curs sau, daca deja esti implicat intr-o forma de instruire, prin aprofundarea subiectelor prezentate. Poti primi vesti interesante legate de cineva apropiat. Spre seara se intrezaresc treburi gospodaresti. Dialogurile cu membrii familiei se pot purta pe tonuri inalte.

Fecioara: Banii si implicatiile lor sunt la ordinea zilei. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Energia vitala este la cote joase, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi de rutina. Incearca in a doua parte a zilei sa gasesti un echilibru intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii. Sistemul valorilor personale ar trebui revizuit.

Balanta: Ar trebui sa te simti bine astazi. Sunt momente bune de a te ocupa de propria-ti persoana, de a merge la un salon de intretinere corporala sau de a-ti rezolva probleme administrative. Evita excesul de zel si cheltuielile nefondate. Sanatatea este vulnerabila, asa incat alterneaza orele de munca cu cele de odihna. Vei afla informatii deosebite legate de locul de munca. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o petrecere amuzanta.

Scorpion: Sufletul tau are nevoie de retragere din forfota vietii si de odihna. Este o zi buna pentru a-ti aduna gandurile si pentru a-ti creiona planuri de viitor. Recomandabil este sa te ocupi doar de activitatile usoare, pentru ca organismul tau este destul de obosit. Rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau pentru lecturi usoare. Spre finalul zilei te vei simti excelent, revenind cu forte proaspete in mijlocul celorlalti.

Sagetator: Debutul saptamanii iti aduce in atentie prietenii. Sunt posibile dialoguri controversate, dar sunt momente pasagere. Totusi, informatiile primite astazi vizavi de unii apropiati te pot pune pe ganduri. Detaseaza-te de problemele altora si ocupa-te doar de tine. Altercatiile cu ceilati pornesc de la bani si bunuri comune, plus de la mosteniri sau partaje. Fii prudent si evita a cheltui tu pentru mofturile altora, indiferent cine sunt acestia. 

Capricorn: Astrele iti atrag atentia asupra domeniului profesional astazi. Un sef iti poate face reprosuri, de aceea fii prudent. Imaginea ta in ochii celorlalti este destul de distorsionata. De retinut ca vin spre tine oameni importanti, de o mare valoare morala si intelectuala, fapt pentru care ar trebui sa te pregatesti. Spre finalul zilei se intrezaresc inalniri si dialoguri deosebite cu prietenii sau cu persoane mai in varsta.

 Varsator: Astazi esti interesat de tot ce tine de alte tari. Poti primi vesti de la persoana aflate departe de granitele tarii sau poti face demersuri necesare unei calatorii. Cei implicati in cursuri de lunga durata s-ar putea sa sustina probe, examene sau chiar interviuri pentru angajarea intr-un loc de munca deosebit. In a doua parte a zilei vin vesti legate de domeniul profesional si de relatiile cu sefii sau autoritatile.

Pesti: Este o zi buna de a te ocupa de taxe, facturi, impozite sau de relatii cu institutiile financiare. Achita-ti toate datoriile si verifica atent documentele financiare sau patrimoniale. Exista ceva restrictii la capitolul financiar, insa poate ca este vorba mai mult despre modul tau de a privi banii si implicatiile lor. Sunt momente bune de a-ti indrepta privirea si catre domeniile spirituale ale vietii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img