vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut in viata lor

Distribuie:

Publicat:

Lucrurile bune pe care le-am sadit in jurul nostru or sa rodeasca si o sa ne bucuram ca n-a fost nimic in zona si o sa procedam la fel si in continuare.

Vibratia zilei este 3 si o sa spunem ce avem pe suflet pentru ca sinceritatea conteaza.

Ce se intampla in fiecare zodie:

BERBEC: Poate-i faceti cuiva o surpriza si-i chemati pe niste prieteni comuni sa va bucurati ca s-a bifat, recent un succes de grup.

Se pare c-o s-aveti prilejul sa calatoriti, mai mult decat pan-acum si o sa puteti ramane la studii, sau sa munciti, daca nu cumva o sa va casatoriti departe de casa.

TAUR: Poate-ati primit un accept de la o scoala, de la o firma straina si va pregatiti s-o porniti intr-acolo.

O surpriza din partea cuiva care stie ce va face placere, unde v-ar conveni sa va duceti, la ce film, la ce spectacol si o sa fie ceva pe gustul vostru.

GEMENI: O sa va refaceti viata sentimentala ca pareti pregatiti sufleteste sa impartiti totul la doi.

E animatie in jurul vostru, poate pentru ca o sa va duceti la o festivitate si-o sa va-ntalniti cu prieteni pe care-i revedeti rar si va lipsesc.

RAC: Se poate sa va duceti la o nunta sau poate la un botez, o aniversare a mai multor ani de casatorie sau o fi un majorat. 

Intalnire care poate rascoli ceva adanc in sufletul vostru si sa va refaceti o casnicie, sa strangeti poate si mai mult relatiile cu tot familionul.

LEU: O sa fiti inconjurati cu caldura, prietenii va vor in preajma lor si o sa vi se faca curte.

Poate faceti o tratatie, sau va duceti la cineva in vizita, daca n-aveti chef de musafiri si de trebaluit pe-acasa, asta ca sa fiti impreuna cu ai vostri, cu parinti, bunici.

FECIOARA: Poate mai adaugati cate ceva la interiorul locuintei, scoateti din lucrurile vechi, demodate si updatati totul.

Se poate sa fiti nasi de cununie, de botez, pentru cineva care e aproape de sufletul vostru si vreti sa ramana aceasta legatura pentru totdeauna.

BALANTA: Poate v-ajuta cineva dintre ai vostri cu bani, dac-ati cheltuit mult peste asteptari si o sa va puteti distra zilele-astea.

O posibila intrunire de familie v-ar da mai multa incredere in voi si in deciziile pe care le veti lua cu privire la viata de familie.

SCORPION: Un semn de viata de la cineva care e pe lungimea voastra de unda si o sa puteti construi pas cu pas o relatie.

E o reuniune cu prieteni, colegi de breasla, poate e un eveniment care-o sa va readuca in centrul atentiei datorita unor idei, sau al unui produs pe care-l lansati.

SAGETATOR: O sa puneti la bataie o suma de bani ca sa va distrati impreuna cu cei pe care-i iubiti, sa folositi la maximum timpul liber.

Se pare c-a venit si vremea voastra, sa mai faceti un pas urias in cariera in viata de familie, sa va casatoriti, s-aveti copii, puteti face toate aceste lucruri daca vreti.

CAPRICORN: Poate-i chemati pe prieteni la ziua voastra sau o fi alt prilej de stat la masa, sa va distrati c-o fi un prilej unic.

O sa va bucurati de revederea unor oameni care inseamna mult pentru voi si o sa va faceti planuri sa iesiti mai des impreuna, s-aveti activitati comune.

VARSATOR: O sa faceti cumva sa readuceti pe cineva in viata voastra si sa puneti capat unui conflict care dureaza de multa vreme.

Anturajul e dornic sa faceti o escapada turistica sau macar sa va duceti la o petrecere, o fi vreo festivitate pe undeva si o sa fiti cu totii.

PESTI: Se poate sa reapara si in cazul vostru cineva care disparuse in ceata si o sa va refaceti viata de cuplu, o sa fie frumos.

O sa va rasfete cineva, poate va ia bilete la teatru, la film, la un concert, va scoate la masa in oras, la cafea, gateste special pentru voi, ceva se-ntampla.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img