marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop 15 decembrie 2017. Sagetatorii simt ca nu sunt in stare de nimic. Nu trebuie sa dispere, vor veni vremuri mai bune

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 15 decembrie 2017 – Berbec

Exista pericolul unor excese de autoritate, in chestiuni care nu cer asa ceva. Poti strica relatii importante doar pentru ca nu ai chef sa faci unele concesii. Maine ai putea regerat iesirile de azi…

Horoscop 15 decembrie 2017 – Taur

Te-ai putea pacali singur crezand ca un gest dur sau o replica acida te-ar putea proteja de amestecul altora in treburile tale. Uneori, nimic nu poate impiedica interventia celor din jur. Iar alteori, e suficient sa respingi ajutorul oferit cu blandete.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Gemeni

Incerci sa iti ceri drepturile, dar faci acest lucru intr-un context prea ambiguu pentru un astfel de demers. Ar fi mai intelept sa lasi aceste preocupari pentru altadata.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Rac

Ai putea fi tentat sa privesti intr-o singura directie, acolo unde lucrurile nu sunt asa cum ti-ai dori, desi ai si suficiente motive de bucurie sau de multumire. Depinde numai de tine sa mentii un echilibru.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Leu

Te grabesti sa-i caracterizezi pe cei cu care colaborezi, dar trebuie sa ai mai multa rabdare in aceste chestiuni, sa acumulezi informatii in timp, altfel, ai putea trage concluzii gresite.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Fecioara

Azi iti sare tandara din nimic si cum iti ajung niste cuvinte la urechi, cum te grabesti sa le incadrezi intr-un tipar si sa oferi rapid o replica pe masura. Ai putea gresi judecand lucruri scoase din context…

Horoscop 15 decembrie 2017 – Balanta

Grijile cele mai mari sunt legate de situatia din familie. Unele sunt justificate, altele nu, dar vrei sa scapi de ele cat mai repede. Graba asta nu va duce la o solutie buna.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Scorpion

Ai impresia ca totul se invarte in jurul propriei persoane, ca toti cei din jur traiesc raportandu-se la tine, in sensul bun sau in sensul rau. Scutura-te de impresia asta gresita, nu esti buricul pamantului!

Horoscop 15 decembrie 2017 – Sagetator

Poate ca nu te simti in stare de multe lucruri acum, dar aceasta perceptie nu trebuie sa iti afecteze increderea in sine sau respectul fata de propria persoana. Vor veni vremuri mai bune si pentru tine.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Capricorn

Cauti persoane care sa te flateze prin simpla lor prezenta, sa te poti impodobi cu faptul ca iti sunt apropiati. De fapt, vei iesi numai in pierdere pe acest drum. In realitate, ai nevoie de prieteni sinceri.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Varsator

Ai adunat multe impresii false despre rolul si locul tau in mediul din care faci parte la serviciu si acasa. Daca pui prea multa baza pe ele, acestea vor genera si consecinte neplacute.

Horoscop 15 decembrie 2017 – Pesti

Treci printr-un moment delicat, in care trebuie sa iti redesenezi anumite planuri de viitor, din cauza unor obstacole aparute recent, pe care nu le poti evalua corect acum. E nevoie de rabdare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img