vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 19 februarie – Schimbari majore pentru zodii

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai ales!

Taur
Esti elev la un curs foarte util din care ai multe de invatat si abordezi informatia cu o curiozitate de copil dornic sa acumuleze noi si noi experiente. Exista un mentor in fata ta, unul demn de respect si de urmat, un exemplu de intelepciune si de maturitate si, in sinea ta, iti doresti sa-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoastere. Accepti faptul ca esti un incepator in domeniu, un novice inca necopt, dar esti convins ca lectiile pe care le primesti de la acel model de inteligenta din fata ta vor avea efectele scontate si, intr-o zi, vei fi si tu ca el.

Gemeni
Esti concentrat la ce ai de facut si nu spui nimic la voia intamplarii, ci dupa ce te documentezi extrem de profund asupra oricarei probleme. Esti un exemplu de seriozitate si maturitate, incat, cine te are ca sfatuitor sau profesor, are numai de castigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenta ta iese in evidenta prin tot ce spui, prin informatiile pe care le transmiti, prin argumentele pe care le sustii. Se vede ca ai invatat mult in viata, ca ai acumulat un bagaj de cunostinte foarte vast, iar azi ai ocazia sa te folosesti de el intr-un moment cheie.

Rac
Nimic nu dureaza vesnic, iar proiectul la care ti-ai adus contributia in ultima perioada ajunge la final. Nu are rost sa mai tragi de timp, de vreme ce acest plan nu mai are nimic de oferit, deci ia-ti ramas bun cu lectia invatata din tot ce ai construit pana acum. Nu e renuntare, pentru ca poti prelua rezultatele tocmai atinse pentru a le folosi la etapa urmatoare a unui proiect si mai important, dar ceea ce ti se cere tie acum e sa pui punct. E timpul sa schimbi macazul, ca o iei spre altceva, sa-ti iei ramas bun de la ceea ce ai facut inainte, acceptand rezultatele la care ai ajuns. De maine pornesti spre altceva.

Leu
Accepta mana intinsa azi de un coleg, pentru ca se va dovedi a fi salvatoare intr-un moment sensibil pentru tine. Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!

Fecioara
Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu un fel de inocenta, ca un copil care habar n-are ce urmeaza, dar arde de nerabdare sa ajunga la finalul povestii. E buna aceasta atitudine, pentru ca te ajuta sa continui ceva aflat inca pe parcurs, fara sa-ti pierzi entuziasmul si interesul. Pedalezi mai departe cu energie maxima, ca sa ajungi mai repede la capat, si fiecare nou episod care se adauga la povestea ta, te stimuleaza din ce in ce mai mult. E ca atunci cand citesti un roman palpitant si finalul unui capitol te trimite deja la urmatorul si tot asa, mai departe, pana termini cartea pe nerasuflate.

Balanta
Muncesti cu sarg, pentru ca vezi ca proiectul la care iti aduci contributia evolueaza foarte bine, iar rezultatele finale incep deja sa se contureze la orizont. Cu atat mai mari devin motivatia, ambitia, dorinta de a ajunge la capat cu cat ai ceva concret de castigat de pe urma acestei investitii masive, deci tragi tare ca sa duci la capat ce ai inceput. Ti se cer enorma atentie si concentrare, dar si un oarecare efort, pentru ca nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar ceea ce se cladeste sub ochii tai din mintea si din mainile tale e demn de toata lauda si mandria!

Scorpion
Trebuie sa pornesti o actiune noua, dar fa-o cu modestie, fara a te entuziasma atat de tare de la inceput. Trebuie sa-ti organizezi bine fortele, ca nu cumva sa dai totul pe o carte din prima etapa si mai apoi sa iti pierzi interesul si energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa iti cantaresti bine fortele si mai ales sa nu te lasi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea putin, deci e nevoie de o atitudine echilibrata si cumpatata in tot ce faci ca sa fii sigur ca investesti exact atata energie cat e necesara pentru scopul final.

Sagetator
Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

Capricorn
Experienta acumulata de tine poate fi pusa si in slujba altora, ca atare dedica-te celor care au nevoie de ceea ce stii tu sa faci. Nu te deranjeaza deloc sa lucrezi pentru altii, pentru ca stii ca rolul tau, prin exemplu personal, e sa-i ghidezi pe cei care inca isi cauta calea. Tu stii ce faci, si le poti arata si lor ce trebuie sa faca, dar nu te rezumi doar la informatii teoretice adunate de prin carti, ci pui efectiv umarul pentru a le arata practic ce e de facut. Te vor privi cu recunostinta si cu admiratie, pentru ca ai uitat de timpul si treburile tale pentru a darui ceva din bagajul tau de informatii celor aflati la inceput de drum.

Varsator
Desi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cat mai diferite de tine, azi intri in legatura cu oameni care nu-ti inspira deloc incredere. Problema nu e totusi la ei, ci la tine, deci lasa suspiciunile deoparte si apropie-te de ei. Tu esti doar unul, ei sunt multi, ca atare fa un efort sa te integrezi tu in aceste medii. Parca nu-ti mai gasesti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleasi interese cu ei si pui sub semnul intrebarii orice informatie care vine de la acestia. Asa cum tu ii privesti pe ceilalti cu indoiala, fii sigur ca si ei te privesc la fel, pentru ca taci si faci opinie separata. Da, poate ai cu totul alte opinii decat ei, dar nu respinge dialogul si schimbul de idei.

Pesti
Daca pleci la drum, trebuie sa respecti intocmai programul pentru ca si cea mai mica abatere de la orele si minutele fixate poate genera un mic haos. Nu te baza ca ai timp berechet la dispozitie, pentru ca vei vedea ca timpul trece ca gandul si nici nu-ti dai seama cand intri in panica pentru ca nu-ti mai ajunge. Organizeaza-te perfect, n-o mai lungi, crezand ca ai ore suficiente, dar nici nu lasa pe ultima clipa, pentru ca nu va iesi chiar asa de bine cum ai sperat. Tot ce ai astazi in plan necesita rigoare, sa se desfasoare dupa termene foarte fixe, ca si cum ai avea un avion de prins sau ai avea o ora limita de inchidere intr-un anumit loc. Trebuie sa te adaptezi ritmului in care trece timpul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img