joi, 28 martie, 2024

Horoscop 20 mai – Doua cuvinte sunt suficiente pentru a aprinde scanteia dragostei

Distribuie:

Publicat:

Doua cuvinte sunt suficiente pentru a aprinde scanteia dragostei. Cu o singura conditie – sa nu fie intelese gresit. 

Pentru unele zodii, rezolvarea acestei dileme romantice va face diferenta dintre o poveste de iubire si un moment stanjenitor.

Horoscop 20 mai 2019 Berbec
Berbecii vor avea de parcurs un drum complicat si adesea presarat cu surprize pentru a-si atinge scopurile. Si nu putine vor fi momentele in care totul pare a fi in zadar. Nativii din aceasta zodie care vor sa atinga succesul trebuie sa se inarmeze cu rabdare si calm, mai ales daca unele persoane incearca sa le puna bete in roate. S-ar putea ca unele gesturi neasteptate sa vina chiar din partea prietenilor. 

Horoscop 20 mai 2019 Taur
Prima zi a saptamanii e doar o prelungire a weekend-ului pentru Tauri. Daca ar fi dupa mintea lor, ar lenevi toata ziua in pat, cu seriale si mancare buna. In orice caz, incearca sa rezolvi cat de repede se poate problemele de peste zi, seara ar putea aduce o intalnire de gradul zero, cu o persoana care face ochi dulci. Ar fi pacat ca aceasta ocazie sa te prinda ocupat si lipsit de energie.

Horoscop 20 mai 2019 Gemeni
O invitatie pe cat de subtila, pe atat de directa, ii lasa pe Gemeni cu o mare dilema. Au inteles bine mesajul sau imaginatia le joaca feste? In orice caz, daca te afli intr-o asemenea situatie nu sta prea mult pe ganduri. Nu ai ce pierde, ia-ti inima in dinti si mergi inainte. In mod normal, oamenii nu se lasa unii pe altii cu astfel de semne de intrebare. 

Horoscop 20 mai 2019 Rac
Racii sunt cuprinsi de nostalgie si au impresia ca totul merge intr-o directie gresita. In realitate, e doar firea lor sensibila la lucruri dintre cele mai banale, precum vremea de afara sau problemele de peste zi. Chiar daca emotiile resimtite sunt intense, ele vor trece in cateva ore. Profita de moment pentru a-ti asculta trupul, poate incearca sa-ti transmita anumite mesaje.

Horoscop 20 mai 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea, astazi, o zi extrem de agitata. Trebuie sa apelati la ajutorul prietenilor pentru a duce la bun sfarsit un proiect important pentru voi. Chiar daca in mod normal, este musai sa le faceti voi pe toate, astazi trebuie sa faceti un compromis. Nu refuzati ajutorul celor din jur si chiar opriti-va un moment pentru a le asculta sfaturile. Veti descoperi ca munca in echipa este mult mai avantajoasa.

Horoscop 20 mai 2019 Fecioara
Fecioarele vor indeplini, astazi, rolul de mediator. Veti fi pusi in fata unei situatii conflictuale, poate chiar una grava, din care trebuie sa reusiti sa iesiti cu capul sus. Chiar daca nu sunteti voi cei implicati direct in situatie, sunteti acolo si trebuie sa faceti tot posibilul pentru a-i impaca pe cei care se cearta. Apelati la calitatile voastre diplomatice, iar succesul este garantat. Fiti ambitiosi si veti obtine tot ceea ce va doriti!

Horoscop 20 mai 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea parte, astazi, de un succes rasunator. Fie ca vorbim despre un castig material, fie ca vorbim de un castig emotional, norocul va fi de partea voastra. Profitati de acest lucru pentru a va asigura un confort pentru urmatoarea perioada. Nu se intampla foarte des ca astrele sa fie de partea voastra, motiv pentru care trebuie sa exploatati la maximum aceasta zi.

Horoscop 20 mai 2019 Scorpion
Scorpionii vor suferi, astazi, o deceptie. Veti crede ca tot ce se intampla rau in viata voastra este din vina unor persoane sau unei anumite persoane. In realitate, voi sunteti principalii actori de pe scena vietii voastre. Incercati sa va schimbati atitudinea, cat si viziunea despre cei din jur, pentru ca lucrurile sa se schimbe in bine. Ganditi pozitiv, fiti mai buni si veti descoperi ca se poate si altfel.

Horoscop 20 mai 2019 Sagetator
E ziua perfecta pentru a incepe un mare proiect. Asigura-te ca ai format o echipa de incredere care sa te ajute sa finalizezi acest proiect la timp si fara erori. In dragoste, daca esti singur, ai sanse crescute azi sa te intalnesti cu o persoana speciala.

Horoscop 20 mai 2019 Capricorn
Inainte sa iei o decizie, cel mai intelept ar fi sa te gandesti mai mult timp la toate variantele posibile. S-ar putea sa gasesti imprevizibile unele rezultate, e important sa ai grija si sa protejezi toate reusitele tale din ultimii ani. Incearca sa iti tii emotiile sub control si sa ai mintea limpede. Seara e numai buna pentru noi planuri de viata.

Horoscop 20 mai 2019 Varsator
E posibil sa primesti din partea sefilor felicitari pentru abilitatile tale de management, totul merge ca pe roate la locul de munca. Dar daca vine vorba despre chestiuni personale, ai face bine sa iti reamintesti datele importante din calendar. Daca esti singur, ai face bine sa iesi din zona de confort, altfel nu prea sunt sanse sa cunosti pe cineva special.

Horoscop 20 mai 2019 Pesti
Daca simti ca nu ai energie, ar fi bine sa-ti canalizezi emotiile inspre o zona creativa, cum ar fi arta sau scrisul. Daca e posibil, nu strica sa ceri sfatul cuiva priceput, ca sa treci mai repede peste starea pe care o resimti si care miroase a depresie. Seara ar putea aduce vesti bune cu privire la bani! 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img