vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 22 aprilie: astazi este decisa soarta unei zodii

Distribuie:

Publicat:

Berbec –  Horoscop 22 aprilie 2018
Daca ai ceva pe suflet, nu tine doar pentru tine, deoarece, in doi, problemele trec mult mai usor.

Fa o destainuire celui mai apropiat prieten, acea persoana pentru care ai baga si mana in foc ca te-ar ajuta la nevoie, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei deschide inima in fata lui.

Sfaturile sale, felul in care se ofera sa te ajute sau chiar interventia sa rapida in poblema care te macina iti vor demonstra, inca o data daca mai era nevoie, ca este un prieten adevarat. Si tu ai face la fel pentru el.

Taur –  Horoscop 22 aprilie 2018
Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie.

O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita.

Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian.

Gemeni –  Horoscop 22 aprilie 2018
Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri.

Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete.

Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

Rac –  Horoscop 22 aprilie 2018
Ar putea sa-ti intre in mediul tau intim, poate chiar in propria casa, o persoana care nu emite decat energii negative.

E o sursa de rautati, de judecati, de injurii, de sageti otravite indreptate catre oricine si daca nu faci ceva inainte ca efectele sale sa se imprastie peste tot, risti sa fii atins si tu de otrava sa rautacioasa.

Tine-l la distanta, evita sa-i faci confidente si sa-i deschizi poarta spre inima ta, pentru ca el abia asteapta o noua victima a rautatilor sale. Norocul tau e ca ai unde te retrage de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cat mai repede si trage si usa dupa tine. Nu-l lasa sa te invadeze!

Leu –  Horoscop 22 aprilie 2018
Esti obosit la final de saptamana, dar multumit de rezultatele la care ai ajuns. Ai muncit mult, ti-ai testat practic rezistenta si vointa, dar ai demonstrat ca esti capabil de eforturi maxime atunci cand iti propui ceva.

Ai ocazia de a vorbi despre cat de greu a fost sa duci la capat un proiect si spui sincer prin ce greutati ai trecut.

Lumea va aprecia tot ce a depins de tine, pentru ca meriti toate laudele. Chiar daca acum esti de-a dreptul epuizat, senzatia de implinire merita toti banii.

Fecioara –  Horoscop 22 aprilie 2018
Este o zi cam fara spor, pentru ca tot ce incepi, ajunge repede la un hop greu de trecut. Faci un pas mare, dar e urmat de alti doi pasi mici inapoi, ca atare, la finalul zilei, iti vei da seama ca nu ai facut niciun progres, ci ai batut pasul pe loc.

De fapt, e o lectie buna pentru a te organiza mai bine, deoarece te-ai avantat prea repede intr-o directie noua care te-a atras fara sa-ti fi calculat cu atentie resursele de care dispui. Dupa ce ai pornit, ai descoperit ca nu ai cu ce duce la capat ce ai inceput si… te opresti.

Balanta –  Horoscop 22 aprilie 2018
Te tot intorci cu gandul intr-o perioada de demult, care a devenit o obsesie pentru tine, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci atatea griji.

Problema respectiva e demult uitata, ba poate chiar demult rezolvata si nu mai are rost sa tot zgandaresti prin amintiri. E un capitol inchis, ai face si tu bine sa-l lasi acolo unde este, pentru ca nu mai are nici un rol in viata ta de acum.

Ti-ai invatat lectia din acele timpuri, ti-ai asumat eventualele vechi responsabilitati de atunci, deci treci mai departe cu inima libera ca ce a fost mai greu, gata, s-a dus, e de domeniul trecutului! Esti pe teren sigur care chiar nu mai are nicio legatura cu cele intamplate anterior!

Scorpion –  Horoscop 22 aprilie 2018
Bucura-te de ceea ce ai, pentru ca ai la dispozitie lucruri minunate, pe care le-ai obtinut prin efort si pasiune. Nici nu conteaza ca nu ai ajuns, inca, la potentialul tau maxim. In fond mai ai atatea de facut si de acum inainte!

Nu-ti spune nimeni sa obtii totul in acest moment al existentei tale, dar poti sa-ti propui sa atingi apogeul de acum inainte!

Traseaza-ti urmatorii pasi cu incredere absoluta in succes, sigur ca tot ce iese din mainile sau din mintea ta e un succes deplin, si cat timp crezi asta cu tarie, e doar o chestiune de timp pana ajungi la varful visat. Dar dupa el vine o alta culme si mai grozava ce merita cucerita!

Sagetator –  Horoscop 22 aprilie 2018
Asa cum tu esti unic in felul tau si iti place, de ce nu accepti faptul ca si ceilalti din jurul tau au stilul lor personal care ii reprezinta. Pune-te in pielea altora si vezi daca ti-ar placea sa te schimbe cineva.

Respecta unicitatea fiecaruia, personalitatile atat de diferite, modul sau original de a fi, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa vina cineva si sa-ti spuna cum – chipurile – ar trebui sa fii ca sa fii perfect.

Si tu esti bine asa cum esti, si cei care iti sunt alaturi sunt perfecti, ca atare renunta la a-i mai judeca, a-i critica si, mai ales, a incerca sa faci din ei altfel de oameni. Adevarata iubire de semeni inseamna sa-i accepti asa cum sunt.

Capricorn –  Horoscop 22 aprilie 2018
A sta pe margine si a te plange de orice, nu e varianta cea mai potrivita in situatia de fata, ci ti se cere sa depasesti rezervele sau temerile si sa te implici si tu in aceasta provocare.

Chiar daca, pe moment, ai impresia ca nu-i vei face fata, ca nu esti pregatit sufleteste pentru o astfel de confruntare, vei reusi mai bine decat ai putea crede, totul e sa-ti infrangi starea emotionala negativa care te copleseste.

A-l lua pe nu in brate la ce e mai greu, spunand ca nu stii, nu poti, nu vrei, ar insemna un esec lamentabil, or tu poti, stii si vrei mai mult decat ai putea crede. Ia taurul de coarne si intra in arena!

Varsator –  Horoscop 22 aprilie 2018
Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat.

Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete.

La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.

Pesti –  Horoscop 22 aprilie 2018
Ai luat candva o decizie si acum o regreti, pentru ca descoperi ca nu a avut efectele scontate. Nu e prea tarziu sa te razgandesti, daca vezi ca nu se mai poate face nimic, deci fii pregatit sa schimbi macazul acum!

Nu te mai gandi de ce n-a mers prima varianta, nu mai cauta vinovati sau defecte la decizia luata candva.

Gata, n-a mers, ai acceptat si tu realitatea, deci e vremea sa o cotesti de urgenta spre altceva! Vei vedea ca a doua oara lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o rusine sa recunosti ca ai facut si alegeri nepotrivite. Nu-ti mai face procese de constiinta si porneste iar, pe alt drum!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img