marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop 23 septembrie 2018. O zi plina de neprevazut pentru doua zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 23 septembrie 2018. De maine, totul se schimba in viata unei zodii. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta si vezi ce iti rezerva astrele.

Horoscop 23 septembrie 2018 BERBEC
Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era exact raspunsul de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea stire care soseste, deci te poti relaxa si tu, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscop 23 septembrie 2018 TAUR
Te supara mult atitudinea recalcitranta a unui prieten care e pus pe harta si ridica tonul la oricine. Nu meriti tu asemenea tratament, cand te porti cu el calm si prietenos, dar din pacate nu ai parte de tovarasi de discutie prea amabili. Nervozitatea se resimte in orice gest, in orice cuvant, incat presimti ca se vor declansa animozitati grave, ca atare cel mai bine ar fi sa nu torni gaz pe foc, ci sa incerci sa taci si sa suporti pe cat posibil, chiar daca nu esti genul, cu speranta ca tacerea ta va dezamorsa bomba!

Horoscop 23 septembrie 2018 GEMENI
Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja in cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa. Uneori trebuie sa te gandesti si in perspectiva mai indepartata, pentru ca banii pe care ii detii acum vor fi folositori candva in viitor pentru un scop mult mai important decat cel care iti face astazi cu ochiul. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta in chestiuni financiare!

Horoscop 23 septembrie 2018 RAC
Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale. Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.

Horoscop 23 septembrie 2018 LEU
Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se intample. Intuitia iti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va tine de cuvant in cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat inselat de aparente mincinoase.

Horoscop 23 septembrie 2018 FECIOARA
Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degraba, o mare complicatie, semn ca uneori nu e bine sa te bazezi pe altii, pentru ca ei pot incurca si mai mult lucrurile. Ar fi de preferat sa te descurci singur in orice situatie, pentru ca unii nu sunt atat de priceputi pe cat se lauda, iar tu ai mai multe talente decat ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe cand, daca depinzi de altii, risti sa bati pasul pe loc si, mai apoi, sa repari ceea ce strica acestia. Nu cere sau nu astepta sprijin din afara, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva!

Horoscop 23 septembrie 2018 BALANTA
Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine. Si tu ai facut la fel pentru altii cu alte ocazii, deci acum multi iti vor intoarce serviciile prietenesti cu amabilitate. In astfel de momente iti dai seama ce important e sa fii tolerant cu lumea si de ajutor altora, pentru ca va veni o zi cand si tu vei avea nevoie de suport si daca ai fost egoist inainte, s-ar putea sa ti se raspunda la fel.

Horoscop 23 septembrie 2018 SCORPION
Vestile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intra in casa ta. Le primesti cu bucurie, cu entuziasm si simti chiar nevoia sa le impartasesti si altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci si pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune candva, si daca primesti aprobarea familiei, ai si mai mult curaj sa schimbi macazul spre noul sens de la care aveti cu totii mari asteptari. Viitorul arata promitator!

Horoscop 23 septembrie 2018 SAGETATOR
Ai mare grija la tonul jucaus pe care il abordezi astazi, pentru ca nu se potriveste chiar in orice situatie. Unii ar putea fi deranjati de o gluma deplasata, chiar daca tie ti se pare buna, pentru ca pot fi intr-o perioada mai proasta si toate s-ar putea sa-i irite. Glumeste cu perdea, alege-ti cu atentie cuvintele si replicile, sau mai bine zis evita sa faci poante pe seama supararii altuia, pentru ca nu are chef sa faca acum haz de necaz. Da, ii poti ridica moralul, dar gaseste cele mai potrivite cuvinte in situatia de fata ca nu cumva replica ta sa-l intristeze si mai mult.

Horoscop 23 septembrie 2018 CAPRICORN
Prietenii sunt cei mai importanti in planurile tale de azi si iti place sa stai de vorba minute in sir, pentru ca aveti un subiect care va leaga. E o bucurie sa-i vezi ca te completeaza in permanenta, ca iti sar in ajutor ori de cate ori ai nevoie si ca tin cu tine orice ai face. Comunicarea merge struna azi, orice activitate intelectuala te are printre favoriti iar talentul tau de a te adapta in orice mediu iti vor asigura succesul ori de cate ori intri intr-un colectiv nou unde vei cuceri usor pe oricine.

Horoscop 23 septembrie 2018 VARSATOR
Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reusesti sa le inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.

Horoscop 23 septembrie 2018 PESTI
E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantica, trairile interioare vor fi pe primul plan, cu emotii intense – fie pozitive, fie negative, ramane de vazut – cu dusuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e sa-ti pastrezi controlul asupra propriei minti si asupra propriului suflet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img