vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 24 Martie: Capricornii trebuie sa priveasca un pic in adancul sufletului lor si vor descoperi ca…

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Ceva in interiorul tau iti spune sa pui punct aici unei actiuni care nu mai da semne ca ar merge intr-o directie buna. Desi, de ochii lumii sau pentru a face placere altora, tu continui sa mai pedalezi fara tragere de inima, totusi interesul tau a scazut demult pentru ceea ce ai fi putut obtine la capat. Acum acest capat pare din ce in ce mai indepartat si mai neinteresant, nu mai crezi ca e in beneficiul propriu, si pentru ca nu mai esti la fel de motivat, o lasi mai moale. Ar fi bine sa tii cont de sfatul pe care intuitia ti-l da subtil, si sa te opresti inainte de a fi prea tarziu sa mai spui stop.
Taur
Ai acumulat multa experienta intr-un domeniu, dar pana acum ai tot tinut aceste informatii doar pentru tine. Nu din egoism, ci pentru ca aveai impresia ca sunt chestiuni personale care nu intereseaza pe nimeni. Te inseli: vine un moment in care vei descoperi ca ceea ce tu consideri a fi ceva banal, pentru altii e o mare noutate. Impartaseste ceea ce stii si altora, pentru ca multi ar avea multe de invatat din experientele tale. Nu sunt fleacuri, asa cum crezi, nu sunt chestiuni de rutina pe care orice om le cunoaste, ca atare fa un pas in fata si povesteste ceea ce stii cel mai bine.
Gemeni
Din cauza interventiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca sa repari oalele sparte de acesta. Regreti ca ai avut incredere in el si te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degraba o complicatie decat un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducand dupa tine o serie intreaga de erori cauzate de cel care a stat o vreme alaturi de tine. Fii exigent si mai bine scapa de ajutorul lui, pentru ca nu-ti este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decat cu asemenea tovaras!
Rac
Permite-ti o zi in care sa te dedici unei calatorii in adancul fiintei tale. Citeste o carte, pleaca la drum spre o destinatie unde te asteapta ceva drag inimii tale, permite-ti cateva clipe de relaxare, si, astfel, psihicul tau se elibereaza de emotii nedorite. La finalul acestei incursiuni prin mintea si prin inima ta, descoperi lucruri pe care le credeai uitate sau ascunse mult prea adanc pentru a le mai scoate la iveala. Continua sa sondezi in ungherele secrete ale spiritului tau, pentru ca ai putea primi de acolo raspunsuri incredibile. Ceea ce tu credeai ca e intunecat si fragil, poate fi de fapt o flacara de idei si sentimente care te va indemna sa faci o schimbare majora de sens.
Leu
Vin idei dintre cele mai ciudate si originale, dar inainte de a spune despre ele ca sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudatenia lor, mai ai rabdare un pic sa intelegi mai bine situatia. Da, poate ti se cer niste gesturi pe care, momentan ai impresia ca nu le poti face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare acum. E nevoie de o reactie foarte prompta si rapida, nu ai timp de gandire, deci trebuie sa dai dovada de o capacitate de a accepta solutiile diferite de cele pe care le asteptai. Nu e usor, dar tu ai aceasta capacitate fulger!
Fecioara
Unii cauta cu disperare o solutie, cand tu ai o paleta foarte larga de optiuni la dispozitie si stii sa te folosesti imediat de ceea ce detii. Mai mult, avand o atat de complexa baza de date in minte, ai puterea de a oferi si altora solutii, pentru ca tu le vorbesti din experienta proprie. Si tu ai trecut candva prin problemele cu care se confrunta ei, deci ajunge sa apesi, simbolic, pe un buton, si gata, ai si gasit rezolvarea. Cine te are astazi in preajma ca prieten, colaborator sau sfatuitor, are numai de castigat, pentru ca tu ai solutii practice la orice intrebare sau nedumerire de-a lor, poate chiar complet neasteptate fata de ceea ce se gandeau ei ca trebuie sa faca.
Balanta
Esti pe drumul cel bun spre o etapa mult mai curata a vietii tale. Esti in mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la tine, dar nu e departe momentul cand iti vei da seama ca inima ta e eliberata de frica sau de griji, corpul tau a scapat de dezechilibre si boala, mintea ta e limpezita si clara. Mai ai rabdare, inca nu poti incheia aceste proces de detoxifiere deplina, mai ai inca niste pasi de facut, dar foarte curand vei putea rasufla usurat, multumit de armonia care se instaleaza pe toate planurile in corpul tau: de la cel fizic pana la cel eteric.
Scorpion
Agitatia zilei are doua taisuri: ori te irita si reactionezi agresiv in cele mai nepotrivite momente, ori te sustine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu putina teama. Ai chef de actiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profita de acest avant care te cuprinde si canalizeaza-l intr-o directie constructiva, care sa nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat pana acum. O modificare de sens nu este imposibila, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, pentru ca azi este favorizata initiativa indrazneata spre cai nebatute.
Sagetator
Fii extrem de prudent in situatii cu factor mai mare de risc, pentru ca nu esti in cea mai buna forma si poti strica totul. Pesimismul te copleseste, il iei pe nu in brate si, cu asemenea atitudine negativista la purtator, cum sa treci cu bine de provocarile deloc simple ale zilei? Aluneci spre o stare de depresie, de neputinta, de slabiciune pentru ca vezi cu ochii tai cum se destrama un vis, cum se strica un plan la care ti-ai adus contributia cu pasiune si pe moment esti gata sa renunti. Ia o pauza si vei continua altadata, dupa ce psihicul tau se va reface.
Capricorn
Priveste un pic in adancul sufletului tau si ai sa descoperi ca nu ai nici un motiv de ingrijorare. Intuitia iti sopteste ca totul va fi bine, ca toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate si trebuie sa le risipesti, incetul cu incetul. Esti in deplina siguranta in ceea ce faci, si ceea ce iti mai da uneori ghes vine din afara, sunt influentele negative care mai provin de la cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat de judecati, critici, obstacole. Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-si arata propria neputinta, dar tu esti bine pregatit, gata sa faci fata celor mai mari provocari. Ai toate resursele in interior, deci scoate-le la lumina si… la treaba!
Varsator
Cei dragi pot fi cei mai de incredere sustinatori ai tai, deci asculta-i cu respect, pentru ca ei iti vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau solutii pot proveni azi de la jumatatea ta de suflet, care priveste lucrurile din cu totul alt unghi decat tine si apoi isi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunostinta si iubire ceea ce are el de oferit, considerandu-te de-a dreptul binecuvantat ca ai asemenea om alaturi! Sufletul sau mare, bogat si bun, e cel mai de pret lucru pe care l-ai primit de la viata: ofera si tu!
Pesti
Nici ratiunea si nici logica nu va decide azi ce trebuie facut, ci e o situatie in care inima isi va lasa amprenta asupra actiunilor tale. Va fi o decizie luata din colaborarea dintre sentimente si instinct, cele care simt exact incotro va merge o problema pe care mintea ta parca nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai invatat o multime de lucruri de-a lungul vietii, pentru ca vei vedea ca tot ceea ce iti transmite vocea ta interioara este ceea ce conteaza mai mult. Lasa emotia sa aleaga ce e mai bine pentru tine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img