miercuri, 27 martie, 2024

Horoscop 6 aprilie. Fecioarele au parte de o surpriza

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Stapanirea de sine nu este punctul tau forte astazi. Din fericire, colegii de serviciu si vor fi ocupati si nu vor observa lipsa ta de diplomatie.

Taur
Vrei sa iei decizii bazate pe fapte simple si sigure. Cu toate astea, logica iti este afectata si s-ar putea ca ceea ce vezi, sa nu fie si ceea ce vei obtine.

Gemeni
Nori de nesiguranta incep sa se adune, creand o instabilitate emotionala puternica. In mod surprinzator, te simti creativ si te refugiezi in activitati care te linistesc.

Rac
Esti disperat sa indeplinesti promisiunile pe care le-ai facut cand erai sub presiune. Trebuie sa-ti planifici foarte bine actiunile si sa muncesti din greu.

Leu
S-ar putea sa vezi un potential in orice persoana si orice activitate pe care ti-ai dori sa o incepi, dar vei exagera si vei ajunge mult prea departe cu iluziile.

Fecioara
Vei aborda diferit relatiile cu persoane dragi din jurul tau, datorita unor dorinte care te inspira sa faci niste schimbari in comportamentul tau.

Balanta
Nevoia ta de echilibru si stabilitate va intra in conflict cu dorintele de libertate ale persoanei iubite, mai ales pentru ca aveti probleme de comunicare.

Scorpion
Valtoarea sentimentala in care esti prins te poate pune in pericol, dar este singura cale prin care mai poti scapa de  de stresul cotidian.

Sagetator
Este momentul sa mai faci lucruri care sa-ti aduca alinarea sufleteasca, dar nu-ti pune asteptari prea mari pentru ca este posibil sa fii dezamagit.

Capricorn
Te simti putin plictisit si vrei sa modifici ritmul din viata ta, dar cu toate astea, frica de necunoscut te poate tine pe loc. Fii precaut.

Varsator
Dorinta de adrenalina te conduce pe cai gresite. Creativitatea te poate scoate din starea de frustrare si te poate feri de pericole daca esti atent.

Pesti
Ca si Varsatorii, lasi deoparte ratiunea si incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img