vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 9 ianuarie.Vezi ce iti rezerva astrele

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscopul de astazi, 9 ianuarie 2016

BERBEC – Poate o sa fiti un pic mai stransi la punga si-o sa fiti in stare sa va distrati si cu bani putini, de data asta. E rost de distractie, poate plecati cu grupul pe undeva sau o sa vedeti un film, daca n-aveti cum sa fiti impreuna cu prietenii la munte, la schi sau altundeva.

TAUR – Are de unde sa se-ntample ceva frumos, sa va sune, sa vina cineva si sa primiti si un cadou – cerul e generos cu voi. Sfera sentimentala e sustinuta de marele benefic Jupiter si va puteti intalni marea dragoste, sa aduceti pe lume copii sau poate-o s-aveti nepoti.

GEMENI – O sa realizati care sunt prietenii adevarati si care sunt cei interesati sa profite in fel si chip de bunatatea voastra. O sa va implicati in diverse activitati din sfera sociala si o sa capatati un plus de vizibilitate si strangeti relatiile cu cei la care veti descoperi preocupari comune.

RAC – Un tete a tete, poate preparati ceva special, mai ales daca aveti de facut si vreun anunt de casatorie sau c-o s-aveti un copil. Poate va faceti timp sa-ajungeti la o ruda apropiata care sarbatoreste o varsta sau face o tratatie, c-a fost ziua ei de nume si-o sa va simtiti impliniti sufleteste.

LEU – Poate aveti ceva de spus in public si chiar sa aiba ecouri pozitive parerile voastre, sa va afaceti reclama. Cineva pe care nu l-ati mai vazut de mult soseste si e posibil s-aveti lucruri serioase de transat, poate aveti de impartit niste bunuri, o propietate sau bani?

FECIOARA – Poate-ncepeti un regim de viata, eliminati mancarurile prea grele pentru ritmul de activitate pe care-l aveti. In afara unor treburi gospodaresti cu care o sa fiti expeditivi, o sa le faceti pe plac copiilor, sa-i duceti in locurile preferate, sa le luati ce si-au dorit.

BALANTA – O veste buna de la cineva tanar caruia i-oti fi dus dorul si o sa se poata sa va si intalniti azi-maine. E posibil sa luati la pret redus niste lucruri absolut necesare pentru casa si sa rezolvati doua aspecte, unul legat de confort si altul de estetica.

SCORPION – Se poate sa va duceti la o ceremonie si-o sa va-ntalniti cu o serie de prieteni, dar o sa cunoasteti si lume noua. O sa revedeti niste prieteni dragi, poate chiar reparati o relatie care-si pierduse caldura si o sa va ghidati dupa alte reguli de-aici inainte, ca sa ramaneti conectati.

SAGETATOR – Revine cineva care abia acum a inteles o lectie de viata si vrea sa continuati povestea de dragoste. E posibil sa va simtiti atrasi de cineva care nu e doar frumos, ci e inteligenta persoana ori poate emana bunatate si v-ar hrani sufleteste.

CAPRICORN – Va poate veni un musafir de pe alte meleaguri si o sa va faceti program de vizite pe la cunoscuti si de plimbare. O reusita, un fapt inedit se-ntampla ceva care va poate propulsa in cariera, dar poate fi si de viata personala – o intalnire semnificativa.

VARSATOR – O invitatie la ziua cuiva de nastere si poate va faceti noi cunostinte sau una singura, de mare perspectiva sentimentala. Poate-ar fi bine sa nu va mai bazati prea mult pe prieteni, c-or sa fie ocupati sau chiar indiferenti la oferta voastra de distractie, poate-o sa petreceti mai mult cu familia.

PESTI – Se poate sa faceti lobby, sa-i impacati pe niste prieteni care or fi pe punctul sa divorteze sau sunt certati doar. Pareti nerabdatori sa dati ochii cu cineva de care va e dor, poate aveti ceva foarte important sa-i spuneti sau poate e randul vostru sa pregatiti o cina in doi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img