joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 9 Septembrie: Taur – Va recomandam sa nu neglijati odihna

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Dimineata s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va farmeca. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Taur
Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune. Spre seara, sunteti romantic si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Gemeni
Aveti sanse sa cumparati un obiect de valoare, dorit de multa vreme de intreaga familie. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie sa ramaneti la munca pana seara tarziu.

Rac
Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati pe colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

Leu
Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. La o petrecere, faceti cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea ca atractia sa fie reciproca si sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

Fecioara
Sunt sanse sa faceti un pas foarte important in viata. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa mergeti inainte, daca sunteti hotarat. Ar fi bine sa nu neglijati problemele profesionale.

Balanta
Dimineata sunteti dezamagit din cauza unui esec financiar si deveniti indiferent la tot ce se intampla in jur. Va sfatuim sa fiti mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, s-ar putea ca o ruda sa va faca o surpriza placuta.

Scorpion
Esecul intr-o afacere va ambitioneaza si sunteti tentat sa va asumati mai multe riscuri. Nu este cazul sa va lasati descurajat. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Aveti ocazia sa petreceti clipe de neuitat in compania persoanei iubite.

Sagetator
Schimbarile de care aveti parte pe plan sentimental sunt benefice. In societate, aveti o verva deosebita si puteti lega cu usurinta prietenii noi. Nu este exclus sa stabiliti o relatie care va evolua rapid catre casatorie. Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.

Capricorn
Dimineata va reintalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. Va recomandam sa rezolvati problemele de familie pe care le-ati tot amanat. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar nu neglijati sfaturile unei femei mai in varsta!

Varsator
Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Va sfatuim sa nu va implicati in afaceri. Astazi exista riscul sa nu aveti noroc de parteneri prea corecti. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Pesti
Este o zi favorabila deciziilor importante. Puteti sa va faceti planuri serioase in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa nu va ocupati de afaceri, pentru ca flerul nu va ajuta prea mult. Este posibil sa reintalniti un prieten vechi si sa reinnodati relatiile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img